Hlavní obsah

Bývalý voják dostal podmínku za sex s třináctiletou dívkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLATOVY

Podmíněný trest 30 měsíců vyměřil v úterý klatovský soud čtyřiatřicetiletému bývalému vojákovi z povolání Davidovi Tučkovi za sex se třináctiletou školačkou.

Článek

Soud  Davida Tučkaho uznal vinným z pohlavního zneužívání a ohrožování mravní výchovy a nařídil mu rovněž ústavní sexuologické léčení. Zkušební lhůtu stanovil na čtyři roky.

Vysokoškoláka, který v armádě dosáhl hodnosti majora a účastnil se zahraničních misí, vinila obžaloba z toho, že se loni přes internet seznámil s dívkou ze Sušice na Klatovsku a měl s ní pohlavní styk. Navíc chtěl mít sex i s její desetiletou sestrou.

Tuček styk s dívkou přiznal, tvrdil ale, že nevěděl, kolik jí je let. Děvče se sexem prý nejen souhlasilo, ale bylo v něm i značně aktivní, tvrdila obhajoba.

Reklama

Související články

Za zneužívání synů dostal otec čtyři roky

Obvodní soud pro Prahu 3 ve středu odsoudil Tomáše Slavíka na čtyři roky vězení za zneužívání svých dvou synů. Současně mu nařídil sexuologickou ústavní léčbu....

Výběr článků

Načítám