Hlavní obsah

Dvě auta shořela na dálnici u Brna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vozidla Škoda 120 a Ford Mondeo se v sobotu ráno vzňala po nehodě na jedenáctém kilometru dálnice D2 ve směru na Brno. Škodovka zastavila v odstavném pruhu, mondeo do ní zezadu narazilo. Tři pasažéři stodvacítky byli zraněni stejně jako řidička Fordu. Škodovka po nárazu začala hořet, oheň se přenesl také na druhé auto.

Článek

Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů. Při jejich příjezdu byla škodovka celá v plamenech a oheň se rozšířil na motorový prostor i část kabiny Fordu. Hasiči našli všechny čtyři zraněné na dálnici zhruba 300 metrů od místa nehody v jiném autě, jehož řidič jim zřejmě zastavil a nabídl úkryt.

Při šetření a odstraňování následků nehody byl pravý jízdní pruh dálnice téměř dvě hodiny neprůjezdný. Požár Škodu 120 zcela zničil a žár poškodil také dálniční svodidlo. Na Fordu Mondeo oheň silně poškodil motorový prostor a část kabiny vozu.

Reklama

Výběr článků

Načítám