Hlavní obsah

Doprava v metropoli má velké problémy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obrnit trpělivostí se musí řidiči, kteří se ve středu vydali vozem do hlavního města. Od rána jsou na řadě míst Prahy nehody a dlouhé kolony vozidel, které komplikují už tak dlouhodobě dopravně neúnosný stav dopravy ve městě.

Článek

Největší problémy s dlouhými kolonami jsou na smíchovském okruhu. Tradičním obrázkem posledních měsíců jsou zejména nekončící řady kamiónů od dálnice D1 na Jižním Městě, přes Jižní Spojku a Barrandovský most směrem na Plzeň.

Právě nehoda na Jižní Spojce zkomplikovala provoz na tomto průtahu. Dopravu zastavila srážka tří osobních a jednoho nákladního auta. Dopoledne byly problémy i na dálnici D1 na příjezdu do Prahy. Před městem se směrem do centra vytvořila po srážce dvou kamiónů až třináctikilometrová kolona. Její následky již byly odstraněny.

Na komplikace však narazí řidiči i v centru města. Špatně průjezdné jsou ulice Legerova i Wilsonova. O moc lepší situace není v ulicích Radlická a Milady Horákové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám