Hlavní obsah

Jedenáctiletý řidič chtěl možná spáchat sebevraždu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Jedenáctiletý hoch, který bez dovolení rodičů sedl ve čtvrtek do jejich auta Škoda Felicia a havaroval při jízdě v protisměru na silnici poblíž Olomouce, chtěl možná spáchat sebevraždu.

Článek

"Některé indicie tomu skutečně napovídají. Podle toho, co vím, vjel do protisměru úmyslně, údajně proto, že se chtěl zabít. Důvodem měly být neshody v rodině," řekl Právu v pátek policista, který má blízko k šetření události.

"Motiv chlapcova jednání je dosud předmětem šetření. Jde o citlivou záležitost. Je na ni uvaleno informační embargo, a tak vám nemohu nic potvrdit, ani sdělit nic bližšího. Snad lze říci jen to, že hoch byl po nehodě ve špatném psychickém stavu," sdělila Právu v pátek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová. Policisté se podle informací Práva nyní mimojiné zajímají o to, kde se chlapec naučil řídit auto.

Školák způsobil chaos na čtyřproudové silnici mezi Olomoucí a Prostějovem. Při tajném výletu v autě rodičů přejel na dálničním tahu do protisměru. Chvíli kličkoval mezi vozidly, nakonec však skončil po kolizi s protijedoucím fiatem na svodidlech, naštěstí bez větší újmy na zdraví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám