Hlavní obsah

Při dvou nehodách zemřeli tři mladí lidé

ZNOJMO/KARLOVY VARY

V Mackovicích na Znojemsku se v noci stala tragická dopravní nehoda, kterou nepřežili dva mladíci z osobního auta, kteří seděli na sedadlech pro spolujezdce. Řidič utrpěl těžká zranění, se kterými byl převezen do nemocnice. Smrtelná zranění utrpěl v neděli ráno i pětadvacetiletý muž, který cestoval ve vozidle, jež narazilo do stromu. Druhý muž byl těžce zraněn.

Článek

Podle prvních informací policie nezvládl dvaadvacetiletý řidič rychlost auta a narazil do budovy bývalého statku. Policisté podrobnosti nehody zatím neznají, se zraněným mužem zatím nemohou komunikovat. "Nevíme ani zda stál za nehodou alkohol," uvedl operační důstojník policie.

Podle něj je však nejpravděpodobnější, že jel řidič příliš rychle a v pravotočivé zatáčce dostal smyk. Auto se několikrát převrátilo, narazilo na patník, přerazilo sloup a zastavilo se až o zeď stavení.

Nehodu nepřežili mladíci ve věku dvacet a jednadvacet let. Řidič byl převezen do znojemské nemocnice.

Mladý muž nepřežil náraz do stromu

Tragická nehoda se stala také v neděli ráno u obce Stanovice na Karlovarsku. Osobní automobil, ve kterém cestovali dva pětadvacetiletí mladíci, narazil do stromu. Nehoda si vyžádala dva těžce zraněné, z nichž jeden zemřel po převozu do nemocnice.

"Na místo před sedmou hodinou ráno vyjížděly naše tři posádky z Toužimi a Karlových Varů. Jeden zraněný byl převezen v bezvědomí, s pohmožděním plic a dalšími zraněními do Plzně, druhého zraněného jsme s mnohačetnými poraněními převezli na ARO karlovarské nemocnice, kde mladík bohužel na následky svých poranění zemřel," uvedl mluvčí karlovarské záchranné služby Lukáš Hutta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám