Hlavní obsah

Traktor se převrátil před školní jídelnou

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

O obrovském štěstí může mluvit řidič traktoru s valníkem, který v pondělí po poledni v Chotěšově na jižním Plzeňsku nezvládl řízení a skončil převrácený mimo silnici. Nejenže z havárie vyvázl nezraněný, ale měl kliku i v tom, že místem nehody neprocházel žádný školák.

Článek

Několikatunový kolos totiž skončil na boku v bezprostřední blízkosti školní jídelny a družiny, a to v době, kdy se děti přesouvaly ze školy na oběd. "Dostal jsem smyk," řekl na místě zjevně otřesený asi 60letý řidič. Ten se ze zdemolované kabiny dostal sám bez pomoci záchranářů.

"Z traktoru vytékala nafta, kterou museli hasiči zlikvidovat pomocí sorbentu," uvedl mluvčí krajských hasičů František Vaško.

Přibližně ve stejnou dobu havarovala o několik kilometrů dále převozová sanitka. Její řidič sjel při vyhýbání na úzké silnici protijedoucímu nákladnímu s nákladem dřeva do příkopu a převrátil se na bok. Při nárazu utrpěl lehčí zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám