Hlavní obsah

Za patnáct zraněných při nehodě může asi vysoká rychlost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEROUN

Za nedělní vážnou nehodou u Bavoryně na Berounsku, jejíž bilance skončila na patnácti zraněných lidech, byla pravděpodobně vysoká rychlost. Řidič, který v neděli večer narazil do skupiny žen, se také nejspíš nevěnoval dostatečně řízení. Policie okolnosti neštěstí stále vyšetřuje, ale tato varianta je velmi pravděpodobná.

Článek

"Kvůli nehodě nebyl zatím nikdo obviněn," uvedla v pondělí mluvčí berounské policie Veronika Benediktová. Při nehodě bylo zraněno třináct žen. Záchranáři z místa odvezli také řidiče vozu a jeho spolujezdce. [celá zpráva]

Za volantem vozu fiat jel v osudný podvečer osmnáctiletý řidič. Na přehledném úseku ve směru od Žebráku na Bavoryni najel do skupiny severokorejských dělnic, které v Žebráku pracují jako šičky.

Podle policie se ženy vracely z návštěvy svých kolegyň na druhé ubytovně. Šly však po špatné straně silnice přímo v jízdním pruhu přijíždějícího auta. Podle řidiče nebyl hlouček žen osvětlen. Policie u něj provedla zkoušku na alkohol, která skončila negativním výsledkem.

Deset žen skončilo v nemocnici, devět z nich s těžkými zraněními. Další tři ženy se zdravotními problémy odvezla do nemocnice záchranná služba ve večerních hodinách z ubytovny v Žebráku. Osmnáctiletý řidič vozu utrpěl postraumatický stres a jeho spolujezdec má zhmožděné zápěstí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám