Hlavní obsah

Zdvižně posuvné dveře - Vekaslide 82

Komerční článekBOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Vynikající vlastnosti a způsob zpracování těchto dveří ocení především ti, kteří kladou vysoké nároky na komfortní bydlení. Díky těmto dveřím získáte pohodlný přístup do zahrady, prosvětlené a úsporné prostředí pro své bydlení.

Zdvižně posuvné dveře - VEKASLIDE 82

Článek

Komfort vstupu do zahrady v podobě balkonových dveří Vekaslide 82

Pro moderní rodinné domy jsou v dnešní době dveře absolutní nezbytností. A to v případě, že slouží pro vchod na balkon nebo jako východ na terasu rodinného domu. Propojení komfortu, bezpečí a elegance přináší na náš trh v této oblasti dveře Vekaslide 82, od předního českého výrobce plastových a hliníkových oken a dveří, společnosti BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Zdvižně posuvné dveře - VEKASLIDE 82

Balkonové dveře s moderním způsobem otevírání

Inovace Vekaslide 82 jsou vidět hned v několika parametrech, ale tím prvním je zcela bezpochyby způsob otevírání. Nejedná se totiž o klasický systém vyklápění křídla na pantech, ale tyto dveře jsou zdvižně posuvné. Manipulace s nimi je velmi snadná a při otevírání nehrozí riziko poranění nebo rozbití předmětu, který se nachází v prostoru pohybu dveří. Dveře se totiž pohybují jen ve svém rámu.

Elegance s důrazem na detaily

Právě detaily dělají krásu celého produktu a to platí i pro tyto dveře. Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. vsadila při zařazení do výrobního programu výrobku Vekaslide 82 na elegantní a čistý vzhled. Přesně podle parametrů moderní interiérové architektury. Čistá a elegantní konstrukce je toho důkazem. Navíc je konstrukce vybavena bezbariérovým prahem, takže průchod je zcela bez omezení.

Zdvižně posuvné dveře - VEKASLIDE 82

Profily nejvyšší kvality

Pro výrobu Vekaslide 82 jsou využívány jen plastové profily Veka třídy RAL A. Jedná se o systém se sedmikomorovou geometrií rámu. Rámy takové kvality dosahují vynikajících izolačních schopností a to nejen v oblasti tepelné izolace, ale také zvukové. Hodí se tedy i pro využití na nízkoenergetických a pasivních stavbách. I podlahový práh je komůrkový, což zajišťuje skvělé izolační hodnoty celého systému, bez slabin, kterými by teplo unikalo. Vekaslide 82 se dají s pomocí individuálního výběru speciálního kování, funkčního zasklení a blokovacích systémů nastavit na různé způsoby bezpečnosti proti poškození a vloupání.

Výběr článků

Načítám