Hlavní obsah

Zapojte se do prvního pivního referenda

Novinky, HEINEKEN ČR, spol. s r.o.

Během 30 dní navštíví speciální krušovické týmy odvážných výčepních celkem 300 českých měst, městeček a obcí, aby se dozvěděly, jak vám nová pořádná krušovická Desítka a Dvanáctka. Rozhodněte i vy, jak vám chutnají Krušovice, které se vrátily k původním recepturám!

Článek

„Na kvalitě naší nové pořádné Desítky a Dvanáctky jsme si dali opravdu záležet a jsme přesvědčeni, že se nám obě piva povedla. Důležité ale je, zda si to myslíte i vy, nároční čeští pivaři. Proto jsme se rozjeli po celých Čechách, abychom si váš názor vyslechli,“ říká Tomáš Kosmák, vrchní sládek Královského pivovaru Krušovice.

Nové Krušovice chutnají 9 z 10 lidí

Až k vám přijedou speciálně vybavená historická auta a cisterny s logem Krušovic, budete vědět, že se vrací pořádné pivo, které chutná jako kdysi. Nechte si zdarma natočit novou Desítku či Dvanáctku a použijte připravené hlasovací zařízení. Během prvních týdnů nové krušovické pivo chutnalo 9 z 10 návštěvníků akce.

Čtyři speciální týmy objíždějí česká města a obce až do 14. června. Za tu dobu jsou

připraveny načepovat až 300 000 piv v ochutnávkových třetinkových kelímcích. Kdy staré dobré Krušovice dorazí právě do vaší obce, zjistíte v kalendáři akcí na

Výběr článků

Načítám