Hlavní obsah

Zánovní vůz od Emil Frey Select pro vaši bezstarostnou jízdu: hotově, na úvěr i na operák

Komerční článekEF Mobility

Také toužíte zapomenout na starosti s údržbou vozu a jeho servisováním a jen si auto užívat? Tento luxus si můžete dopřát. Program certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select totiž nově nabízí celou řadu zánovních vozů na roční operativní leasing.

Foto: EF Mobility

S vozem od Emil Frey Select odjedete už zítra, počáteční investice je přitom 0!

Článek

Bezstarostné používání auta, nulová počáteční investice a každý rok přesedlat do nového: luxus, který byl dříve vyhrazený jen majitelům nových vozů, si nyní mohou užívat i zákazníci ojetých vozů, zvolí-li operativní leasing u Emil Frey Select. Ovšem neprohloupíte ani tehdy, rozhodnete-li se sáhnout pro patřičnou částku na účet a ojetý vůz si zakoupit. Emil Frey Select vám k němu dá roční záruku, jež je v mnoha případech prodloužena dokonce na dva roky. A co víc, platí v rámci celé EU stejně, jako asistenční služba, jež je k těmto vozům rovněž nabízena.

Foto: EF Mobility

V prodejně v Hostivaři si vyberete vůz na míru vašemu rozpočtu, nabídka zahrnuje vozy různých značek

„Registrujeme obrovský nárůst poptávky po zánovních vozech, jsme proto rádi, že jsme na tento růst mohli zareagovat rozšířením našeho portfolia o vozy značky Opel, a to zejména o referentské a předváděcí vozy s bohatou výbavou a malým nájezdem, tedy takové, o které je v současné době na trhu velký zájem,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR.

Foto: EF Mobility

Poptávka po ojetých vozech prudce roste. Nečekejte a vyberte si váš nový ojetý vůz už dnes

Kromě vozů značky Opel tvoří převážnou část sortimentu vozů v programu Emil Frey Select značky Peugeot, Citroën a DS, jejichž je firma Emil Frey výhradním dovozcem do ČR. Jedná se výhradně o automobily, které prošly detailní technickou přejímkou, a lze u nich tak garantovat nejen technický stav, ale také původ a počet najetých kilometrů.

Foto: EF Mobility

Emil Frey Select si cení důvěry svých zákazníků, používá nejpřísnější švýcarské standardy

Na stránkách emilfreyselect.cz najdete velký počet kvalitních a prověřených vozů z nejrůznějších kategorií. Každé auto je detailně nafoceno a navíc můžete prostřednictvím aplikací typu Skype, WhatsApp aj. vést videorozhovor s prodejcem a zjistit tak veškeré detaily o vozu včetně opotřebení. Následnou on-line komunikací doladíte vše ostatní od objednávky, přes pojištění, přihlášení až po fakturaci vozu. Pak už si jen vyzvednete v některé čtyř prodejen Emil Frey Select váš nový ojetý vůz

Foto: EF Mobility

Každý z vozů můžete podrobit důkladné testovací jízdě

Zvolíte-li operativní leasing od Emil Frey Select, můžete vybírat z široké nabídky vozů různých značek. Vozy jsou pronajímány soukromým nebo firemním klientům na dobu 12 měsíců, maximální nájezd je 20 000 km. Podmínky pronájmu se neliší od operativního leasingu pro nové vozy, např. zákonné a havarijní pojištění i servis jsou v ceně.

Kromě operativního leasingu nabízí Emil Frey Select i další možnosti financování. Nabídka ojetých vozů programu Emil Frey Select zahrnuje celou řadu kategorií pro větší či menší osobní a firemní rozpočty.

Výběr článků

Načítám