Hlavní obsah

Vyhrál a vykoupil autobazar. Online loterie lákají stále více sázkařů.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozoruhodná událost se stala na konci dubna v jednom z pražských autobazarů. Muž ve věku 27 let tam během jednoho odpoledne koupil 6 vozů v celkové hodnotě téměř 2 500 000 Kč. Vyhrál Životní výhru nové české online loterie Numera.

Výherce on-line loterie oslavil svou výhru v jednom pražském autobazaru nákupem šesti vozů.

Článek

Koronavirus podněcuje sázkaře

Opatření spojená se současnou situací nahrává sázkovým kancelářím. Velmi populární je dnes především on-line forma sázení. Lidé se k hazardním hrám ubírají nejen z nedostatku financí, ale také pro vzrušující pocit z účasti a možnosti vyhrát na život po krizi. Mladík z Prahy měl štěstí a vyhrál. Životní výhru se rozhodl oslavit velmi vzrušujícím způsobem – v nejmenovaném autobazaru v české metropoli během jednoho odpoledne nakoupil 6 vozů v hodnotě téměř 2,5 milionu Kč.

Od škodovky po BMW

Mladý muž se rozhodl pro nevšední oslavu své výhry a potěšil sebe i své blízké. Sobě, několika členům rodiny a přátelům koupil půl tuctu vozů. Netroškařil, průměrná hodnota jednoho z aut činila více než 416 000 Kč. Radost na čtyřech kolech pořídil své babičce, otci, sestře, přítelkyni a nejlepšímu kamarádovi. Hned dva vozy koupil sám sobě. Vytvořil tak okolo sebe vozovou stáj zahrnující auta střední i vyšší kategorie. Koupil např. Škodu Citigo a BMW modelové řady X5. Událost způsobila v jednom z autobazarů pozdvižení hned první týden po uvolnění koronavirových opatření a znovuotevření prodejen vozů. ,,Měsíc jsme měli zavřeno a bojíme se, jak to v této době náš autobazar ustojí. Nic podobného, tedy že by u nás někdo utrácel výhry v loterii, se nám nikdy nestalo," uvedl vedoucí autobazaru. Na velký a netradiční nákup mladého výherce bude prý pobaveně vzpomínat do konce svého života.

V Česku jsou nyní tři oficiální on-line loterie

Držitelem licence Ministerstva financí a nejmladší online loterií je Loterie Numera. Zakládá si na jednoduchém ovládání a zajímavých výhrách. Zmiňovaný kuriózní nákupčí vozů vyhrál jejich Životní výhru. Výherce jackpotu získává 10 000 000 Kč ihned, a dále 250 000 Kč měsíčně po dobu 30 let. Společnost však pořádá také pravidelné losování Lototo, lákající na okamžitou výhru 50 000 000 Kč. Sázení jejím prostřednictvím je velmi snadné a zrealizované během pár okamžiků. Stačí být starší 18 let, jednoduše se registrovat, pomocí platební karty vložit alespoň 100 Kč na svůj účet, vyplnit tiket a počkat na losování, které probíhá dvakrát týdně, a to každou středu a neděli.

Vsadit si loterii Numera pak můžete zde: Numera.cz

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku je fiktivní (smyšlený).

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+ 

Výběr článků

Načítám