Hlavní obsah

Výherce v loterii si postavil dům snů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co byste udělali, pokud byste v loterii vyhráli několik desítky milionů korun? Většina lidí na tuto otázku odpovídá víceméně stejně – postavil bych si dům. A takhle to vypadá, když si svůj sen splní výherce hlavní ceny ve výši 180 milionů dolarů.

Pohled do ložnice jednoho z nejkrásnějších domů v Americe

Článek

V roce 2014 si nejmenovaný muž z Kalifornie podal tiket v národní loterii, a jak se následně ukázalo, jednalo se o nejlepší rozhodnutí jeho života. Paní Štěstěna se na dotyčného usmála od ucha k uchu, dotyčný trefil správně všechna vylosovaná čísla a na jeho konto vzápětí putovalo 180 milionů dolarů.

Vzhledem k tomu, že onen výherce pracoval dlouhá léta jako stavbyvedoucí, bylo rozhodnutí, jak s nenadále nabytými finančními prostředky naloží, vcelku nasnadě. Během pár týdnů si novopečený multimilionář koupil rozestavěný dům na vrcholu kopce Oak Glen v přírodní rezervaci San Bernardino nedaleko Los Angeles, aby následně využil všechny své profesní zkušenosti a přetvořil si jej na skutečně pohádkové sídlo.

Na neskutečné rozloze 1.472 m2 vybudoval usedlost, v níž by asi chtěl trávit svůj život každý smrtelník na tomto světě. Naleznete v něm mimo jiné 5 ložnic, kino pro 17 osob, vinný sklep jacuzzi a třeba i vlastní zdroj pitné vody. Samozřejmostí jsou solární panely, jež ve slunné Kalifornii bez problémů utáhnou kompletní energetickou spotřebu celého obydlí.

Zázemí pak tvoří například jablečný sad, vodopády a potůčky. O to, že byste u domu nezaparkovali, se také bát nemusíte. Garáž pro 6 aut by vám měla bohatě stačit.

No a to nejlepší nakonec. Vzhledem k tomu, že se náš šťastný výherce rozhodl přestěhovat do většího, tak se dům v roce 2019 objevil na prodej v jedné z amerických realitních kanceláří. Požadovaná cena ovšem odpovídá luxusu, který si kupujete – nabídková cena totiž činí 26 milionů dolarů.

Ale třeba i vy můžete mít stejné štěstí jako právě tento výherce. Do České republiky nově vstoupila loterie Numera se svým produktem Životní výhra, kde lze vyhrát 100 milionů korun za jediný sloupec, jehož cena startuje na 40 korunách. Pokud se tedy i na vás usměje štěstí a vyhrajete hlavní cenu, pak byste si také mohli dovolit koupit dům svých snů.

Nebo byste si jej raději postavili podle svých vlastních představ? To rozhodnutí už by bylo čistě na vás. Stará známá pravda ovšem říká, že kdo si nevsadí, nemůže vyhrát.

Losuje se každou neděli v 18.30 hodin a loterie je samozřejmě povolena Ministerstvem financí ČR, takže se o své peníze ani případnou výhru nemusíte bát.

Tak klikněte na odkaz níže a vyzkoušejte svoje štěstí. Třeba si už v neděli večer budete vybírat svůj dům snů právě vy!

Výběr článků

Načítám