Hlavní obsah

Vybudujte si vlastní „čtvrtý pilíř“ důchodové reformy

Ceny energií ročně rostou až o 10 %, proto se o zateplování a jeho podpoře někdy mluví jako o „čtvrtém pilíři“ důchodové reformy. Nyní můžete získat zateplení fasády svého domu v hodnotě 50 000 Kč. Stačí málo!

KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

Článek

Fasáda domu, po střeše, představuje místo, kudy z domu uniká nejvíce tepla. Její zateplení je v současnosti jednou z nejlepších investic. To je také jeden z důvodů pokračování dotačního programu Zelená úsporám, respektive Nová zelená úsporám, který odstartuje v tomto roce.

Zateplení fasády v hodnotě 50 000 Kč můžete získat již nyní. Stačí přihlásit svůj dům do soutěže, Hledáme fasády na zateplení, kterou pořádá společnost Knauf Insulation.

Zateplení fasády pro starší domy       

Jedno z největších rizik při zateplování starších domů představuje vlhkost.  Proto byste k jejich zateplení měli použít prodyšné materiály. Předejdete tak kondenzování vlhkosti, vzniku plísní a stavebním poruchám.

Knauf Insulation v soutěži nabízí výhru zateplení fasády systémem SMARTwall. Jde o desky z kamenné minerální vlny se silikátovým nástřikem. Náklady na zateplení totiž nepředstavuje jen samotná izolace, ale také lepidla, omítky a práce. Právě silikátový nástřik umožňuje zateplit fasádu výrazně rychleji a také radikálně snižuje spotřebu lepidel a fasádních hmot. Zateplení fasády doporučujeme přenechat certifikovaným firmám, nicméně ti šikovnější ho zvládnou i sami. Návod na zateplení fasády ve formě videa či fotodokumentace můžete shlédnout zde.

Výběr článků

Načítám