Hlavní obsah

Vchodové dveře bezpečnější a v designu, který se vám přizpůsobí

Novinky, Lomax.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinkou na trhu jsou hliníkové vchodové dveře Aktiv 77, které vynikají moderním designem, bezpečností a širokou škálou barev a příslušenství na míru.

Foto: Lomax.cz

Novinka na trhu hliníkové dveře Aktiv 77.

Článek

Disponují skvělými tepelně izolačními vlastnostmi a díky svému zpracování se hodí do vysoce frekventovaných a zatěžovaných prostor. Přirozenou vlastností dveří Aktiv77 je jejich vysoce účinná zvuková izolace, minimální nároky na údržbu a bezproblémové fungování po dobu nejméně 50 let.

Foto: Lomax.cz

Vchodové dveře Aktiv 77, které jsou dostupné v široké škále barev.

Moderní konstrukce dveří a všech jejich částí znemožňuje mechanické prolomení, a to i v případě, že součástí dveří je prosklení.

Foto: Lomax.cz

Moderní hliníkové dveře s moderním designem.

Venkovní hliníkové dveře nabízí velké množství doplňků a možnost sladění s fasádou domu nebo s garážovými vraty.

Foto: Lomax.cz

Skvělá kombinace dokonalého vzhledu a výhody moderního bydlení.

Základní vzorník hliníkových dveří Aktiv 77 umožňuje vybírat až z několik desítek barev včetně méně obvyklých odstínů např. i imitaci dřeva. Výrobek tak má při dokonalém vzhledu veškeré vlastnosti a výhody moderního bydlení.

dveře

Výrobcem dveří Active 77 je společnost Lomax s 26-letou tradicí na trhu, která je garancí dostupnosti náhradních dílů a rychlého servisu. Lomax používá jen kvalitní materiály, dveře Vám zdarma zaměří, navrhne technické řešení a poskytne 5-letou záruku.

Výběr článků

Načítám