Hlavní obsah

Vánoční last minute: Rada jak zaperlit…

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štědrý den se neúprosně blíží a vaše předsevzetí, že se začátkem prosince už bude dárků plná skříň, se zatím jaksi nenaplnilo. Obchody bývají většinou cestou z práce přeplněné či už zavřené a inspirace stále nepřichází… Máme pro vás záchranu v podobě limitovaného vánočního balíčku výrobníku sodovky SodaStream.

SodaStream.cz

Článek

Výrobník sodovky sám o sobě je výborným dárkem pro celou rodinu. Díky možnosti vyrobit si vlastní perlivou vodu odpadá nekonečná námaha s taháním těžkých láhví z obchodu. Děti na SodaStreamu zase milují nekonečnou škálu příchutí sirupů, kterými si mohou vodu ochutit. Z výrobníku sodovky SodaStream tak budou mít radost nejen děti, ale i jejich rodiče, kteří zajistí pravidelný pitný režim pro své malé nezbedníky. Příprava sodovky ve výrobníku je navíc velice jednoduchá a bezpečná, proto si mohou děti nápoje také samy připravit.

Vánoční vychytávkou značky SodaStream pro letošní rok je speciální vánoční megapack plný malých překvapení. Balíček obsahuje kromě výrobníku také dvě láhve v limitovaném vánočním designu, které ozdobí obdarovanému sváteční tabuli, a dvanáct jednorázových sirupů v různých příchutích. Šest těchto sirupů je z exkluzivní koktejlové série Night Spirit, v pohodlí doma si tak bude moci připravit nejznámější světové koktejly. S výrobníkem sodovky SodaStream se vám rozhodně povede potěšit vaše blízké.

Vánoční limitované balení Jet White...

Vánoční limitované balení Jet White...

Dárek už máte vymyšlený a nakonec se ještě elegantně vyhnete nákupnímu stresu. Vybraný model výrobníku nebo vánoční megapack si najdete na internetu v pohodlí vašeho domova či kanceláře a zároveň si ho rovnou i můžete objednat. Výrobky SodaStream jsou k dostání v mnoha autorizovaných internetových obchodech, které vám vaši objednávku připraví či rovnou doručí. Seznam autorizovaných prodejců: http://www.sodastream.cz/prodejci. Doporučujeme nakupovat u autorizovaných prodejců, vzhledem k záručnímu i pozáručnímu servisu.

Na webových stránkách www.sodastream.cz najdete všechny výrobníky, které SodaStream nabízí a širokou škálu nabídky sirupů včetně limitované edice.

Vánoční limitované balení Jet White...

Výběr článků

Načítám