Hlavní obsah

Užijte si nejlepší obraz a nejjasnější barvy na elegantních SUHD TV

Sledování televizoru je jednou z nejoblíbenějších forem relaxace. Aby byl prožitek z oblíbených pořadů co nejlepší, zaměřte se na nejnovější SUHD TV od společnosti Samsung. Díky nejvyspělejším technologiím nabízejí perfektní obraz, který dokonale vykreslí každý detail. Vynikají však nejen kvalitou obrazu, ale také designovým zpracováním.

http://www.samsung.com/cz/search/?q=suhd%20tv

Článek

Chcete-li si užít filmy, seriály či sportovní přenosy v těch nejrealističtějších barvách a perfektně prokreslených detailech, SUHD TV se v současné době stávají tou nejlepší volbou. Nabízí totiž nejvyšší dostupnou kvalitu obrazu, a to díky patentované technologii Quantum Dot a funkci HDR se svítivostí až 1 000 nitů.

Quantum Dot je vrcholná technologie LCD a dokáže zobrazit 64x více barevných odstínů než běžné televizory. Vykreslí jak jemné přechody, stejně jako výrazné barvy z viditelného spektra. HDR 1000 se postará o dokonalé projasnění obrazu a odhalí jinak skryté detaily v temných stínech, stejně jako kontury mraků na slunečné obloze.

Antireflexní vrstva Ultra Black dokáže absorbovat okolní světlo, a tak vás už nebudou rušit nežádoucí odlesky z okolí a vy se budete moci plně soustředit na dokonalý obraz vašeho nového televizoru.

Kromě detailního prokreslení obrazu se nové SUHD TV vyznačují i svým designem, který pozdvihne každý interiér. Zadní strana televizoru je dokonale hladká, bez rušivých prohlubní, zdířek či dokonce šroubků. Vybrat si můžete jak prohnutou, tak plochou obrazovku, které jsou k dostání ve variantách od 55 do 88 palců.

Výjimečné jsou také absencí rušivého rámečku, takže vás při sledování oblíbených programů nebude absolutně nic rozptylovat. O ten nejkvalitnější obraz se postará funkce SUHD Remastering Engine - ta automaticky analyzuje obsah, a pokud není v rozlišení UHD, remasteruje ho tak, aby byl zobrazen co nejblíže záměru jeho autora.

Chytrý dálkový ovladač Smart Control ovládá všechna zařízení připojená k SUHD TV přes HDMI kabel. Na konferenčním stolku už tedy stačí mít pouze jeden ovladač a mít tak pod kontrolou set-top box, herní konzoli, OTT box nebo domácí kino.

K nákupu jakéhokoli modelu SUHD TV teď navíc získáte roční předplatné služby HBO GO jako dárek.

Více informací najdete na www.samsung.cz.

Výběr článků

Načítám