Hlavní obsah

To nejlepší pro mobilní hraní a efektivní práci

Novinky, MSI Czech & Slovak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba, kdy pro hraní počítačových her na cestách bylo zapotřebí velkého a objemného notebooku, je dávno minulostí. Společnost MSI zahajuje prodej herního notebooku Stealth 15M. MSI Stealth 15M přichází s novými procesory Intel Tiger Lake, grafickými kartami NVIDIA GeForce a Thunderbolt 4 podporou, to vše v 15,9mm tenkém luxusním hliníkovém těle.

Foto: MSI Czech & Slovak

Společnost MSI zahajuje prodej herního notebooku Stealth 15M

Článek

V první fázi budou dostupné konfigurace s 4 jádrovými 10nm procesory Core i7-1185G7 generace Tiger Lake, které mohou pracovat až na 4,8 GHz. Nároční uživatelé budou moct využít grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti nebo ještě výkonější GeForce RTX 2060 s 6 GB vlastní pamětí. Notebooky budou osazeny 16 GB pamětí taktovanou na 3200 MHz a rychlým SSD úložištěm s velikostmi 512 MB a 1TB.

Herní nadšenci ocení kvalitní klávesnici s nastavitelným RGB podsvícením a rychlou odezvou, stejně jako přiměřeně velké klávesy s optimálním zdvihem. Nový USB-C konektor Thunderbolt s podporou USB 4.0 umožní notebook nabíjet až 120 W, což značně zkrátí dobu nabíjení a v případě potřeby také poslouží jako výstup pro externí displej pro zobrazení rozlišení až neuvěřitelných 8K. Instalovaný bude operační systém Windows 10 ve verzi Home.

MSI Stealth 15M je velmi tenký notebook s váhou pouhých 1,69 kg. Jedná se o notebook, který je schopen poskytnout vysoký výkon a nabídnout maximální možnou mobilitu. Použité celohliníkové šasi notebooku pomáhá udržet nízkou váhu, a přitom přispívá k prémiovému pocitu. Notebook bude nejdříve dodáván v čistě bílé barvě, později také v stylovém karbonově šedém provedení. MSI Stealth 15M bude k dispozici prostřednictvím vybraných partnerů od prosince 2020 za cenu od 42 990Kč.

Foto: MSI Czech & Slovak

MSI Prestige

Pro zákazníky, primárně hledající notebooky pro kreativní anebo produktivní práci, jsou aktuálně dostupné varianty řady MSI Prestige A11. Tato řada má stejné procesory nejnovější 11. generace Core i7-1185G7, zde se ale nachází spolu s grafickými kartami Nvidia GeForce GTX 1650 v úspornější variantě Max-Q. Jako Prestige EVO budou nabízené také verze s integrovanou grafickou kartou Intel Iris Xe, která v dosavadních testech výrazně překonává aktuálně nabízená řešení.

Portfolio dostupných řešení bude široké a zahrnuje 14“ nebo 15.6“ provedení s Full HD nebo 4K rozlišením s až 100% Adobe barevným pokrytím, 16 až 32 GB paměti, 512 až 1 TB rychlého SSD disku a to vše ve čtyřech barevných variacích - od sněhově bílé, přes urbanisticky stříbrnou, karbonově šedou až po lososově růžovou. Cenové varianty se odvíjejí od konkrétních specifikací a začínají na částce 34 990,-.

Seznam partnerů naleznete zde: cz.msi.com

Foto: MSI Czech & Slovak

O společnosti MSI

MSI je světovým lídrem v oblasti her, obchodu, tvorby obsahu a řešení AIoT. Zaměřuje na zákazníky z řad hráčů, tvůrců obsahu a obchodních elit po celém světě a navrhuje svá řešení tak, aby vždy co nejlépe uspokojila jejich potřeby. Společnost MSI neustále naslouchá požadavkům z řad spotřebitelů a díky svému vlastnímu vývoji, který je jednou z nejsilnější stránek firmy a modernímu designu, dokáže poskytnout nejinovativnější technologie ve velmi krátkém časovém období.

Komplexní portfolio produktů MSI zahrnuje notebooky, grafické karty, monitory, základní desky, stolní počítače, periferie, servery, IPC, robotické spotřebiče a informační systémy vozidel a telematické systémy. MSI je přední značka, která utváří budoucnost technologií. Další informace o produktu naleznete na adrese cz.msi.com.

Výběr článků

Načítám