Hlavní obsah

Tisíce Čechů už vydělávají peníze díky investování na Zonky. Půjčují lidem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zonky spojuje lidi. Ty, kteří si chtějí půjčit, s těmi, kteří půjčit mohou. Ušetří a vydělají na tom obě strany, protože za službu zaplatí jen malý jednorázový poplatek. Základní kapitál může začít na dvou stovkách a zájem o investování stále stoupá.

Zonky.cz

Článek

Někomu nízký úrok na spořicím účtu v bance nevadí, někdo ale své peníze raději investuje někam, kde mu vydělají. Jestli se taky nechcete dívat, jak se vaše úspory pomalinku mění v prach, pokud rádi zkoušíte nové věci a máte důvěru v lidi, investujte na Zonky (www.zonky.cz). Může to pro vás být zajímavý výdělečný koníček.

Investoři na Zonky půjčují své peníze lidem a vydělávají na úrocích, které jsou vyšší než na jakémkoli spořícím účtu. Každé investování má i svá rizika. Na rozdíl od opravdu rizikových investic, jako jsou akcie, zlato, ropa a další komodity, do kterých vás tlačí brokeři, je ale investování na Zonky daleko větší jistota. Zonky žadatele o půjčku poměrně přísně prověřuje a na základě toho teprve stanovuje úrok, za který si klient může půjčit.

Vydělávat na důchod se Zonkym

Při současných úrocích na důchodovém spoření, které sotva pokryjí inflaci a téměř nic nevydělají, je investování na Zonky (www.zonky.cz) dobrý způsob, jak si spořit na stáří. Půjčky jsou zpravidla na několik desítek měsíců, výjimkou nejsou půjčky až na 7 let. Za tu dobu si můžete na úrocích vydělat hezké peníze, které se vám navíc budou vracet postupně, a vy je můžete hned investovat znovu. To vám přinese další úroky a vydělané peníze, které když zase investujete, vydělají ještě víc peněz. Prostě peníze dělají peníze. Příjem z investování se Zonkym daníte až ve chvíli, kdy zaplacená částka překročí tu půjčenou a daní se pouze jejich rozdíl.

Registrace do dvou minut

Zaujalo vás investování na Zonky? (www.zonky.cz) Registrace netrvá ani dvě minuty. Stačí zaslat dva doklady totožnosti a vyplnit krátký formulář. Pokud už vás Zonky zná, protože už jste si třeba půjčovali, je to ještě snazší a registrace je hotová raz dva. Pak už jen stačí zaslat z bankovního účtu, který jste uvedli v registraci, minimálně 200 Kč, počkat na připsání peněz do investorské peněženky a vybrat si, do koho je investujete.

David Michalík, klient a investor na Zonky

Investujte výhodněji, jednoduše a online. Zaregistrujte se Zonky.cz (www.zonky.cz), kde najdete i podrobnosti. Napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte linku péče na 800 449 999 - v pracovní dny od 8 do 20 h, o víkendu od 9 do 18 h. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám