Hlavní obsah

Televizní revoluce! Nejlepší sport uvidíte už jen v O2 TV

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovním fanouškům odpadá jedno výrazné dilema. Díky O2 TV už nemusí řešit, kterou televizní službu si pořídit. Ten nejlepší obsah totiž najdou nyní výhradně v O2 TV.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Ilustrační fotogragie

Článek

Hvězdná Liga mistrů UEFA, atraktivní hokejová extraliga, kompletní ženský tenisový okruh WTA, basketbalová Euroliga a Liga mistrů, exkluzivní zábavná show TIKI-TAKA, galavečery MMA a motoristické sporty. A nyní navíc všechny zápasy z první české fotbalové ligy až do roku 2022. Tento obsah nenajdete nikde jinde než v televizi O2 TV.

Chcete vidět derby Sparta – Slavia? Jste zvědaví, jak si Viktoria Plzeň povede v základní skupině Ligy mistrů? Pokud ano, tak neváhejte. Pouze televize O2 TV nabídne v nadcházejících letech ty nejlepší sportovní okamžiky. „Je to historický moment, kdy umožníme fanouškům všech klubů v první lize, aby živě sledovali výkony svých oblíbenců. Samozřejmě se to týká i nadstavbové části, kde se odehrají skupiny o titul, o postup do Evropské ligy a o udržení," říká k české fotbalové lize Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Fotbalovým děním provází diváky O2 TV Sport řada známých tváří. Populární zábavnou show TIKI-TAKA moderuje Petr Svěcený. Přímo ze stadionů první fotbalové ligy se pravidelně hlásí reportér David Sobišek a novou posilou se stal také moderátor a komentátor Michal Hrdlička.

Unikátní multidimenze nabídne ještě víc

Díky moderním technologiím přináší O2 TV českým fanouškům i tzv. multidimenzi. Ta umožňuje sledovat několik sportovních přenosů současně, přepínat mezi různými kamerami, cokoli si zastavit, přetočit nebo nahrát. Úplnou novinkou je systém Tracab, díky kterému je možné porovnávat v reálném čase aktuální statistiky týmů i hráčů.

Fotbal nebo romantický film? Už se doma nikdy nebudete hádat

O2 TV je dostupná pro všechny domácnosti s připojením k internetu. Stačí připojit set-top-box O2 TV k síti a propojit jej s televizí. Můžete se dívat s celou rodinou a užívat si mnoha funkcionalit O2 TV. Díky zpětnému zhlédnutí a možností sledovat O2 TV až na čtyřech zařízeních současně. Už nikdy se tak nebudete muset hádat, jestli v televizi poběží fotbal, rodinný film či seriál. Žádný pořad vám neunikne ani na dovolené. Televizi totiž na mobilu, notebooku nebo tabletu můžete sledovat kdekoliv na území Evropské unie.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Výběr článků

Načítám