Hlavní obsah

Tajemná, barevná, fascinující Asie … v prodejnách Lidl

Každý týden jiný svět. Tematické týdny se staly poznávacím znamením prodejen Lidl, které už osmým rokem nabízí svým zákazníkům speciality z různých koutů světa. Do asijské atmosféry se prodejny ponoří od 9. června a nabídka bude opravdu široká.

Článek

Neobvyklé kombinace chutí, koření, omáček spojuje Čínu, Indii, Japonsko, Thajsko nebo Vietnam. Tento exotický svět inspiruje také Čechy. Alespoň podle loňského průzkumu společnosti STEM/MARK, v němž si respondenti zvolili asijskou kuchyni jako jednu z mezinárodních kuchyní,odkud nejčastěji čerpají inspiraci. Ponořit se do chutí a vůní asijské kuchyně mohou od 9. června 2014 ve všech prodejnách Lidl, kde startuje Asijský týden.

„Asijský týden nabídne ještě větší výběr tradičních asijských produktů pod značkou VITASIA, kde si vybere každý. Ať už z hotových pokrmů, které jsou vždy po ruce, když máte chuť na něco dobrého, nebo Vás naše nabídka inspiruje k přípravě vlastního pokrmu. Kromě toho bude sortiment doplněn o spotřební zboží jako jsou misky, hůlky, vonné svíčky a také o speciální nabídku dekorativních květin,“ popisuje Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Kompletní přehled aktuální nabídky je k dispozici na www.lidl.cz.

Výběr článků

Načítám