Hlavní obsah

Stropem uniká až jedna třetina tepla!

Novinky, IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Zimní počasí se blíží, a tak se topná sezóna pomalu rozjíždí. Dřívější začátek topné sezóny má za následek větší odběr elektřiny, plynu nebo vyšší spotřebu tuhých paliv. A to máme letos avizované zdražení energií.

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Kouzelné vločky které hřejí

Článek

Z hodin fyziky na základní škole si pamatujeme, že ohřátý vzduch je lehčí a stoupá vzhůru. Když najde skulinku ve stropě, uniká bez užitku z obytných prostor, ale pokud mu vytvoříme překážku v podobě minerální izolace, tak nám zůstane pěkně doma. A výsledky jsou znát hned po zateplení. Rozdíl v místnostech je zhruba 5 stupňů.

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Zateplení půdy

Kouzelné vločky, které hřejí - systém MAGMARELAX® 

Nejlepší metodou izolace stropu je aplikace dutinové izolace systém MAGMARELAX®.

Nejčastěji se provádí foukáním do půdních meziprostor nebo do dutin. Tudy totiž z obytných místností uniká až třetina tepla. Vlastní aplikace systému MAGMARELAX® je velmi jednoduchá. Hadicí se ze speciálního přístroje, který je umístěn na nákladním voze, žene materiál do izolovaného prostoru. Pokud nemáme dutinu, můžeme minerální izolaci foukat přímo na volnou plochu stropu nebo můžeme využít Stropní systém MAGMARELAX®. Samotná izolace trvá zhruba 3 hodiny, probíhá bez hluku a bez nepořádku. Nečekejte, až zima udeří a využijte zdarma naši nezávaznou prohlídku vašeho domu!

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Závěrečná kontrola zateplení

Více na www.magmarelax.cz nebo na telefonu 800 100 533.

Výběr článků

Načítám