Hlavní obsah

Stavební spoření: Jednička rodinných financí

Komerční článekČMSS

O stavební spoření je velký zájem. Představuje totiž na domácím finančním trhu produkt maximálně bezpečný a výnosný. A ve spojení s úvěry na bydlení fakticky bezkonkurenční. Ověřily si to již statisíce klientů Českomoravské stavební spořitelny.

Článek

Účastníci stavebního spoření si vytvářejí dobře zhodnocenou finanční rezervu. Oceňují bezpečnost vkladů, garantovaný úrok a výnos. Kvalitou je úvěr s neměnnými úrokovými sazbami. Právě zajištění takového úvěru do budoucna je stejně vážným důvodem uzavření smlouvy o stavebním spoření, jako je samo výhodné zhodnocování úspor.

Společně s klienty hledají finanční poradci ČMSS nejvhodnější využití volných prostředků rodiny, státní podporu totiž může obdržet každý člen rodiny. A zvlášť nyní se potvrzuje, že stavební spoření je pro rodinné finance vskutku bezpečným přístavem.

Pokud jde o děti, vždy bude platit, čím dříve začneme, tím lepší vykročení do života dětem připravíme. Děti a mladí lidé, kteří ještě nedovršili 19 let, mají zvýhodněno uzavření své první smlouvy u ČMSS slevou až 1500 Kč z úhrady za uzavření.

S roční efektivní úrokovou mírou až 6,94 % je stavební spoření stále nejvýhodnějším spořicím produktem v ČR, což platí nejen pro děti, ale úplně pro všechny.

Výběr článků

Načítám