Hlavní obsah

Smáli se jí, že je ošklivá. „Změnil se mi život. Jsem šťastná,“ říká dnes

Novinky, Global Healthcare Centrum v.o.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ivana (44) měla vrozený rozštěp nosu. Tato vada se v jejím životě stala prokletím. Cítila se v životě diskvalifikovaná a vystavená posměchu. Své vadě připisovala i další životní karamboly: ve vztazích s muži a v oblasti pracovních příležitostí.

Článek

Obrat v životě Ivany přinesl televizní pořad Mladší o pár let.  V rukou odborníků Kliniky GHC omládla a zlepšila svou psychickou kondici. Náročné operace nosu, kterou mnozí v jejím věku už považovali za nemožnou, se ujala profesorka MUDr. Markéta Dušková, CSc.

Hlavní problém paní Ivany byl po první plastické operaci odstraněn, ale proměna na Klinice GHC tím neskončila. Následovaly už „rutinní" zákroky - operace očních víček nebo zvětšení rtů.

Kadeřník Tomáš Arsov Ivaně prodloužil vlasy. Vizážistka doplnila „nový obličej" vhodným makeupem a vybrala trendové oblečení.

A výsledek? Úsměvy i slzy radosti. „Jsem spokojená sama se sebou. Proměnu jsem dělala hlavně kvůli dětem a kvůli práci. Rodině se líbím a i práce se už rýsuje," usmívá se Ivana.

Máte pocit, že se její  život vrátil zase do starých kolejí? Že si novou podobu neudrží? Zajímá vás, jak se její život vyvíjí? Televizní štáb ji natočil půl roku poté. Repríza této a dalších epizod včetně nových záběrů již od července na TV Prima.

Výběr článků

Načítám