Hlavní obsah

Sedací souprava, která se nezalekne dětí ani domácích mazlíčků

Známe to všichni. Koupíme si s nadšením novou sedací soupravu a řešíme problém, jak jen ji uchránit před ratolestmi a domácími mazlíčky.

Aqua Clean

Článek

Každé nové pohovce ve vašem domově hrozí spousta nebezpečí, děti jakožto začínající umělci, domácí mazlíčci, anebo zábava s hosty. Bojíte se o životnost potahového materiálu? Omyvatelné látky – jsou tou správnou volbou právě pro VÁS.

Zde je na místě zmínit látky Aqua Clean, nejpraktičtější novinku ve světě potahových materiálů. Při použití těchto výjimečných materiálů Vám již žádné zašpinění sedací soupravy nebude dělat vrásky. Látky jsou vyrobeny a upravovány pomocí speciální technologie, která chrání strukturu od většiny typů zašpinění.

Máte doma děti?

Žádný problém! Skvrny od čokolády, vylitý jogurt, zašpiněné ručičky třeba od barviček, vše se jednoduchým procesem odstraní. Pokud máte doma navíc čtyřnohého miláčka, tak se nemusíte bát poškrabání nebo špíny z tlapek. Protože Vaše sedací souprava v "chytrém" materiálu Aqua Clean přežije každou situaci!

Sedaci souprava Camino

Jak odstraníte stopy od propisovací tužky, džusu, vína a dalších běžných nečistot?

Z běžných materiálů jen horko těžko. Ovšem chytrá látka Aqua Clean to zvládne snadno – zašpiněné místo stačí ošetřit vlhkou houbičkou nebo vlhkým hadříkem, po odstranění nečistot necháte uschnout a sedačku máte opět jak novou! Není to úžasné?

Nyní se už nemusíte bát uspořádat oslavu a pozvat přátele do Vašeho rodinného hnízdečka, kde máte svou milovanou sedací soupravu v materiálu Carabu či Mystic - díky vlastnostem a dobré omyvatelnosti těchto látek si sedací souprava udrží svěží vzhled a čistotu na dlouhou dobu.

Sedací souprava v materiálu s technologií Aqua Clean je opravdu snem každé domácí hospodyně. Nová technologie spočívá ve struktuře látky a povrchové úpravě. Povrchová úprava AquaClean na rozdíl od jiných materiálů, pokrývá jednotlivá vlákna neviditelnou molekulární vrstvou.

Carabu Aqua Clean

Tato látka je jemná a příjemná na dotyk, svoji strukturou připomíná semiš. Látka Enoa Carabu je velice odolná, s vynikajícím výsledkem testu Martindale – vydrží až 250 000 testovacích otěrů (pro srovnání, běžné potahové látky vydrží 10 000 - 50 000 tis. otěrů).

Mystic Aqua Clean

Druhou variantou je látka Mystic, která vnější strukturou připomíná spíše klasickou látku, ovšem na rozdíl od běžné látky jsou jednotlivá vlákna opět ošetřena povrchovou úpravou AquaClean a proto ji dokonale převyšuje. Z výsledků testů Martindale se dozvíme, že její otěruvzdornost vydrží až 150 000 testovacích cyklů.

Jak si teď již dokážete sami domyslet, životnost takto čalouněného nábytku je ohromující. Díky této technologii Vám při běžné údržbě vydrží dlouhá léta, a materiál bude stále čistý a svěží!

A že si myslíte, že Vaše vysněná sedací souprava není k dispozici v látce Aqua Clean? Jste na omylu! Firma Nábytek AAA nabízí široké spektrum jak možných sedacích souprav se speciálními mechanismy a prvky, tak i širokou škálu barevných provedení v látce Aqua Clean. Teď už stačí jen navštívit internetové stránky www.nabytekaaa.cz, či se zastavit na prodejně Nábytek AAA v Praze na Andělu, kde se na Vás těší vyškolení profesionálové, kteří Vám látku Aqua Clean a její vlastnosti rádi přiblíží, nebo předvedou názornou ukázkou.

Výběr článků

Načítám