Hlavní obsah

Rodinný dům Classic již potřetí vítězem ankety Dům roku 2013

Komerční článekCANABA

Rodinné domy CANABA už v minulosti dostatečně prokázaly, že v každoroční anketě Dům roku se s nimi musí počítat. Letos si CANABA odnesla hned dvě ocenění. Největším úspěchem se stalo udělení ceny Dům roku 2013 typovému rodinnému domu Classic.

Classic - Dům roku 2013

Článek

Druhé ocenění, které si CANABA odnesla z letošního vyhlašování ankety Dům roku, je v mnoha ohledech ještě hodnotnější, neboť získala hlavní cenu za nejvíce hlasů čtenářů ze všech zúčastněných projektů, takže se Classic stal absolutním vítězem ankety Dům roku 2013.

CANABA staví dům Classic už dvaadvacet let a fakt, že těchto domů bylo postaveno tisíce v Čechách na Slovensku i v Německu, mluví sám za sebe.

Classic je vystavěn na jednoduchém obdélníkovém půdorysu a celková podlahová plocha domu může poskytovat až 194 m2 prostoru pro bydlení. Na skutečně malé zastavěné ploše (90m2) tak můžete obývat minimálně 7 místností a přitom nemusíte zbytečně utrácet za velký pozemek.

CANABA nabízí dům Classic v mnoha dispozičních variantách na přání svých klientů. V provedení Na klíč lze dům objednat již od 2,7 mil. Kč (+ DPH). CANABA připravuje otevření nového vzorového domu Classic v modernizované variantě na léto 2013 v Nehvizdech u Prahy.

Dům Classic Rustikální

Dům Classic Rustikální

Dům Classic Rustikální

Výběr článků

Načítám