Hlavní obsah

Prodlužte si léto!

Novinky, ALUKOV HZ spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odpočinout si po náročném pracovním dni na terase je ta pravá každodenní relaxace. Jenže pokaždé nemusí vyjít počasí – jednou prší, podruhé fouká, jindy se po setmění nepříjemně ochladí. Všechny tyto komplikace zmizí se zastřešením terasy.

CORSO NEO™ od 120.000,- Kč

Článek

Zimní zahrada je přežitek. Pokud hledáte kryté zákoutí, kde můžete trávit volné chvíle bez ohledu na počasí, je čas odhalit výhody mobilního zastřešení teras 3SEASONSTM. Zatímco zimní zahrada má už dle svého názvu největší význam v nejchladnějším období roku, zastřešení terasy prodlužuje naopak letní sezónu. Díky takzvanému skleníkovému efektu se vzduch pod zastřešením rychle ohřívá a pomaleji vychládá.

Zastřešení od firmy Alukov jsou vyráběna na míru, tak aby vyhověla všem požadavkům zákazníků. Stabilitu zajistí hliníkové profily v kombinaci s polykarbonátem nebo bezpečnostním sklem. Zastřešení můžete jednoduše jednou rukou zcela otevřít nebo zavřít, abyste uvnitř nastavili ideální mikroklima. Samostojná čelní stěna zajistí i po úplném otevření terasy závětří, pod zavřenou terasou můžete naopak odpočívat i za deště.

Prodlužte si léto se zastřešením CORSO NEO™

Na výběr je přitom z několika modelů a barevných provedení (komaxitová barva bílá, béžová, stříbrná, antracitová, bronzová a dřevo dekor). Mezi zastřešeními teras jednoznačně dominuje model CORSO NEOTM. Jeho elegantní vzhled s kolmými stěnami a mírně zaoblenou střešní částí ideálně navazuje na většinu typů rodinných domů. Do čtyř až šesti týdnů od objednání si můžete vypít svou první kávu pod zastřešením CORSO NEOTM.

Výběr článků

Načítám