Hlavní obsah

Pozvánka k návštěvě vzorového domu Classic - Dům roku 2008

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete stavbu rodinného domu a hledáte kvalitní, do detailu vyřešené a tisícovkami realizací prověřené projekty? Pak si nenechte ujít návštěvu vzorového domu CLASSIC který se stal již třikrát vítězem prestižní soutěže DŮM ROKU.

Článek

Nejúspěšnější projekt

Rodinný dům CLASSIC byl prvním typem v nabídce společnosti CANABA, která patří již 17 let mezi leadery trhu rodinných domů na klíč, a jako první rodinný dům v ČR získal v roce 1995 ocenění DŮM ROKU. Za 17 let se stal nejprodávanějším typem rodinného domu a jeho nejnovější, výrazně zmodernizovaná, verze byla oceněna titulem DŮM ROKU 2008 a zároveň titulem DOM ROKA 2008 v prvním ročníku soutěže na Slovensku.

Kromě prvenství v kategorii typových staveb získal CLASSIC vždy i celkově nejvyšší počet hlasů a stal se tak třikrát vítězem absolutním.

 Nadčasová architektura

Rodinný dům CLASSIC se vyznačuje nadčasovou architekturou a praktickým vnitřním uspořádáním. Zodpovědně vyřešený exteriér domu i dokonalé vnitřní dispozice jsou v souladu s velmi atraktivní cenou, která zpřístupňuje bydlení ve vlastním domě i mladým rodinám. Zvenčí působí dům velmi klidným dojmem. Tvoří zkrátka dokonalou kompozici, díky které bude důstojně reprezentovat své majitele po mnoho desetiletí.

 Dokonalé dispozice

Při pohledu zvenčí oceníte kompaktní rozměry domu, díky kterým ho lze umístit i na menší parcely. Uvnitř však poskytuje spoustu vnitřního prostoru i pro opravdu velkou rodinu. Nadstandardní vnitřní prostor začnete vnímat spolu s praktičností dispozic hned, jakmile vstoupíte dovnitř. Žádná hluchá místa, žádný zbytečný prostor, každý centimetr plochy je důkladně promyšlen a beze zbytku využit.

 obývací pokoj

Pohoda praktického domova

Již při vstupu oceníte integrované zádveří domu, které poskytuje prostor pro odložení svršků a přirozeně odděluje vnitřní prostory od vnějšího prostředí. Ze zádveří vstoupíte do centrální haly a z té dále do nesmírně prostorného obývacího pokoje, který je komunikačně propojen s kuchyní a  jídelnou umístěnou v prosvětleném arkýři. Z obývacího pokoje lze vyjít skrze francouzské dveře přímo na terasu, kterou je možné zastínit před letními paprsky pergolou. S obývacím pokojem sousedí pracovna, využitelná i jako pokoj pro hosty. V přízemí naleznete i toaletu a velmi praktickou hobby místnost, sloužící jako prádelna, sklad nebo třeba posilovna.

 ložnice

Po dvouramenném schodišti se z přízemí pohodlně přesunete do odpočinkové části domu. Z horní galerie vstoupíte přímo do dvou rozměrově stejných místností, z nichž jedna je využívaná zpravidla jako ložnice a druhá jako velký dětský pokoj. Oba pokoje prosvětluje atypický a originální lichoběžníkový vikýř, díky kterému vzniká netradiční prostor pro pracovní kout či postýlku. Z jednoho z pokojů je možno vyjít na balkon, který je společný i pro další z pokojů využívaný jako druhý dětský nebo pracovna. V patře jistě oceníte i praktickou šatnu umístěnou přímo vedle koupelny dostatečně prostorné pro relaxaci celé rodiny. Své místo zde najde nejen velká rohová vana, dvojumyvadlo, toaleta, bidet, ale i sprchový kout. Z galerie se po skládacích schůdkách dostanete i na půdu, vhodnou na skladování sezónních potřeb.

koupelna

Sestavte si dům dle vlastních snů

Architekti CANABA počítají s individuální rolí budoucího majitele a nezapomněli na možnosti, jak změnit či rozšířit vybavení domu - různá řešení dispozic, vikýřů, balkonu, terasy, připojení garáže či stání atd. Neomezené možnosti jsou při výběru oken, dveří, zařizovacích předmětů, podlahových krytin apod. Máte tedy i u typové stavby dostatek prostoru vytvořit si bydlení dle vlastní fantazie.

Tip na jarní rodinný výlet

Ať už plánujete výstavbu v blízké budoucnosti nebo zatím o vlastním domě jen sníte, nenechte si prohlídku rodinného domu CLASSIC – Domu roku 2008 ujít. Jsou pro vás aktuálně otevřeny hned tři. První v Hostivicích u Prahy, druhý byl aktuálně otevřen v Plané nad Lužnicí a třetí CLASSIC bude otevřen na konci března v Uherském Hradišti. Zájemci o moderní a úsporné bydlení jsou vítáni každý den včetně víkendů i svátků od 10 do 18 hodin.

Výběr článků

Načítám