Hlavní obsah

Pořiďte si nové bydlení s KUS-KUSem

Komerční článekHypoteční banka, a.s.

Zvažujete stěhování do vlastního? Určitě se těšíte na zařizování nového domova podle vašich představ. Bude to ale chtít zajistit vhodné financování. Přesně pro vás je tu novinka Hypoteční banky, KUS-KUS hypotéka, která vás odmění mimořádnými bonusy.

KUS-KUS novinka Hypoteční banky

Článek

Jak funguje KUS-KUS hypotéka?

Princip KUS-KUS hypotéky je jednoduchý. Spočívá v odměnách za věrnost formou uhrazení části úvěru za klienta. Pokud zůstanete po celou dobu splácení v Hypoteční bance, „KUS“ úvěru si sice budete muset splatit sami, ale zbylý „KUS“ uhradíme za vás. Celkem za vás zaplatíme 5 % z jeho sjednané výše ve dvou obdobích – po dvanácti letech a v samotném závěru splacení úvěru. V obou případech vám formou mimořádné splátky uhradíme část úvěru. Díky bonusu také platíte od začátku nižší splátky. U dvoumilionové hypotéky tak klient může ušetřit až 100 tisíc korun.

Pro koho je KUS-KUS hypotéka určena?

KUS-KUS hypotéku si v Hypoteční bance mohou sjednat všichni zájemci o hypoteční úvěr. Zároveň platí akční nabídka snížené úrokové sazby až o 0,4 % při úvěru nad tři miliony korun. Klienti s úvěrem ve výši do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti mohou také využít zvýhodnění poplatku za zpracování hypotečního úvěru, a tak náklady na pořízení vlastního bydlení ještě více snížit.

Výběr článků

Načítám