Hlavní obsah

Počet diváků zasažených Filmózou stále přibývá

Od 1. července do 31. srpna se můžete v multikinech CineStar točit v úžasném Letním Kinotoči, díky kterému si můžete užívat slevy na vstupenky i na menu celé prázdniny!

www.kinotoc.cz

Článek

Závislost na filmových hitech a menu s letní slevou roste! Návštěvníci CineStaru se od 1. července točí v Letním Kinotoči, díky kterému získávají slevu 30 Kč na lístek i menu. S rostoucí teplotou roste i počet premiér, které diváky táhnou do kina – ať už Sebevražedný oddíl, Star Trek: Do neznáma nebo Tajný život mazlíčků. Nabídka je bohatá a slevám se nedá odolat. Členové CineStar clubu mají vstupenky dokonce o 50 Kč levnější!

Pro diváky zasažené Filmózou, kterým doporučujeme pročíst příbalový leták na www.kinotoc.cz, je prakticky nemožné z Letního Kinotoče vystoupit a vracejí se užít filmové hity na velkém platně.

Propadněte i vy Filmóze a vychutnejte si slevy na vstupenky i na menu po celý srpen. Toto léto vyhrávají v CineStaru zkrátka všichni!

CineStar

Nenechte si ujít letošní filmové trháky, jakými jsou Doba ledová: Mamutí drcnutí, Jason Bourne, Sebevražedný oddíl, Tajný život mazlíčků, Star Trek: Do neznáma, Ben Hur nebo Strašidla se slevou 30 Kč na vstupenky i na všechna menu. Propadněte Filmóze! www.kinotoc.cz

Výběr článků

Načítám