Hlavní obsah

Plastika je out: Nejlevnější forma omlazení nyní dostupná pro každého!

Revoluční objev vrací Českou republiku mezi světové vědecké velmoci! Návrat do mládí je konečně možný a dostupný pro všechny. Ultra rychlá omlazovací procedura, kterou můžete opakovat tak často, jak jen budete chtít. Utéct do těch nejkrásnějších vzpomínek nyní zabere pár vteřin. Zbytek zvládne Retro Kola!

foto: SodaStream

Článek

Retro Kola je nová příchuť od společnosti SodaStream, vytvořená na míru pro český a slovenský trh. Její speciální receptura vás dokáže přenést v čase zpět do nejhezčího období vašeho života. Tajné přísady během chvíle aktivují stroj času ve vaší hlavě. Hned po prvním doušku se ocitnete na venkově u babičky, na koupališti, nebo třeba na pouti. Všude tam vás doprovází nezapomenutelná chuť točené limonády, kterou nyní přináší značka SodaStream. Sladká chuť nostalgie, to je hlavní složka sirupu Retro Kola.

foto: SodaStream

Díky domácímu sodovkovači SodaStream za vámi vzpomínky přijdou rovnou domů. Intenzitu bublinek nastavíte dle vlastní chuti a pak už jen přidáte unikátní Retro Kola sirup.

foto: SodaStream

Retro Kolu si zvládnete připravit sami, ale zároveň ji můžete využít pro večírek s přáteli. Co tahle třeba v retro stylu? Z jednoho balení si takto můžete připravit minimálně 12 litrů této lahodné limonády, a to už vypadá na pořádnou retro párty! S výrobníky sodovky SodaStream je příprava nápojů rychlá, snadná a dostatek nápojů pro hosty na celý večer máte zajištěný.

foto: SodaStream

Retro Kola vám vybaví vzpomínky na věci, které už jste skoro zapomněli. Pamatujete si ještě, co byla Duritka? Kupovali jste si někdy šumák v kostce? Kdy jste naposledy v ruce drželi vinylovou desku? Připomeňte si ty největší evergreeny na speciálních retro stránkách www.retrokola.eu.

foto: SodaStream

Plastové láhve rozhodně nepatří mezi věci, na které by někdo chtěl nostalgicky vzpomínat. PETky jsou prostě out! Výrobníky domácích limonád SodaStream využívají plnitelnou bombičku CO2 a nepotřebují ke svému provozu už nic víc, než čerstvou vodu z kohoutku. Vedle toho, že nespotřebovávají žádnou energii, šetří vaše záda, peněženku a přírodu. Používáním jediného přístroje SodaStream ušetříte za tři roky přibližně 2000 PET láhví

a domů už neponesete ani jedinou!

foto: SodaStream

Výběr článků

Načítám