Hlavní obsah

Pandora uvádí kolekci pro všechny fanoušky filmové série Star Wars™

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celá dvanáctidílná kolekce zahrnuje 10 přívěsků, náramek a sběratelský přívěsek limitované edice. Každý šperk má promyšlenou koncepci, odborně provedený design, je ručně dokončen a poskytuje nekonečně mnoho variant, jak jej nosit. Který motiv si zamilujete vy?

Foto: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Náramek ve stylu hadovitého řetízku s logem Star Wars je ideální nosný šperk pro nové přívěsky

Článek

Kolekce oslavuje filmové série a jejich tolik oblíbené hrdiny a symboly bohatě zdobenými designy zhotovenými udržitelným způsobem z recyklovaného stříbra, které tvoří 71 % použitého materiálu.

Foto: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Sběratelský přívěsek limitované edice Zářící logo Star Wars je v nabídce do 31. prosince nebo do vyprodání zásob.

„Chtěli jsme zachytit nejen futuristickou, ale i retro estetiku Star Wars, která je proslulá z původní trilogie, s přihlédnutím k nové sérii produkce Disney+, The Mandalorian,“ sdělili Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, VP kreativní ředitelé společnosti Pandora. „Vynaložili jsme velké úsilí, abychom ikony Star Wars přetransformovali do šperků, jejichž design tvoří složité detailní prvky a k jejichž tvorbě bylo zapotřebí vysoké odbornosti a technik uměleckého zpracování.“

Foto: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Přívěsky v podobě droidů C-3PO a R2-D2 se vyznačují pohyblivými hlavami a končetinami.

„Tato kolekce inspirovaná galaxií Star Wars nabízí našim příznivcům po celém světě spoustu možností, jak mohou zkrášlit svůj vzhled podle svého vkusu,“ uvedl Paul Southern, vyšší viceprezident pro licence a franšízu společnosti Lucasfilm. „V kolekci se podařilo zachytit symboly a oblíbené postavy Star Wars a interpretovat je v podobě šperků,“ dodal.

Foto: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Mezi důmyslné detaily přívěsku Chewbacca patří také jeho pás ve 3D provedení.

Nová kolekce je v prodeji od 1. října.

Celou kolekci můžete prozkoumat zde.

Foto: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Přívěsek Dítě zastupuje velmi oblíbenou novou postavičku ze série Disney+, The Mandalorian.

Výběr článků

Načítám