Hlavní obsah

Odvážná. Moderní. Sexy. A zamilovaná, taková je Mademoiselle Noire

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spisovatelka Bára Nesvadbová představuje novou knihu Deník Mademoiselle Noire. Příběh plný touhy odhaluje zážitky, styl a eleganci moderní ženy. Při psaní deníku se autorka nechala inspirovat francouzskou luxusní kávou Carte Noire.

Článek

Bára Nesvadbová přichází za čtenáři s příběhem a touhami talentované a úspěšné ženy, Mademoiselle Noire, která se vrací po delší době strávené v Paříži zpět do Čech. Díky jejím novým příběhům se čtenářům pootevřou dveře do současného kulturního a uměleckého života české a slovenské společnosti. Při psaní deníku dodával autorce inspiraci šálek kávy francouzské značky Carte Noire, která je hlavním partnerem projektu. „Odvážná. Moderní. Sexy. A zamilovaná, taková je Mademoiselle Noire“, říká Bára. A její vztah ke kávě? „Já piju kávu pořád. Je to moje osobní droga :),“ dodává.

Příběh Mademoiselle Noire bude odkrýván postupně. Každý týden bude představen další kousek ze života hlavní hrdinky a zveřejněn na Prozeny.cz  a webových stránkách www.kavaveznamenitouhy.cz. Vyvrcholení celého příběhu a souhrn všech epizod na čtenáře čeká v prosinci 2011.

Výběr článků

Načítám