Hlavní obsah

Nový trend! Bydlení a dovolená v jednom

Komerční článekMexx Reality

Luxusně bydlet, hrát golf, zajít s rodinou do aquaparku a v zimě lyžovat, to vše na jednom místě. Že je to nemožné? V současné době už nikoliv.

Článek

Vzhledem k tomu, že v posledních letech rostou v Česku nová golfová hřistě jak houby po dešti a úměrně s tím i počet hráčů, kterých je u nás více než 25 tisíc, významně stoupá také zájem o bydlení v okolí golfových hřišť. Developeři proto začali sázet na výstavbu nových bytů a domů ve spojení s tímto krásným sportem, ale zároveň i uspokojení potřeb nehrajících členů rodiny. "Velmi dobře si uvědomujeme jak důležité je v dnešní době najít to správné místo k rekreaci, které splňuje všechny požadavky na aktivní odpočinek a relaxaci." říká Marek Makový, ředitel developerského oddělení MEXX Reality.

Jedno z takovýchto ideálních míst není ani daleko od české kotliny. Přímé spojení letadlem z Prahy do Popradu nás tak během hodiny dostane do nádherné přírody Vysokých Tater. "Právě MEXX Reality se může pochlubit tím, že k její nabídce patří i nový projekt GOLFTATRY ve Vysokých Tatrách. Jedná se o unikátní projekt, který se dá využít i jako výborná investice. Pro větší pohodlí našich klientů je pak samozřejmostí zprostředkování hypotečního úvěru firmou HYPO Finance CZ, dceřinnou společností MEXX Reality." dodává Makový.

Jedná se o výstavbu stylových apartmánů v těsné blízkosti golfového hřistě či právě vrcholící realizaci velkolepého aquaparku a lázní, jež budou patřit ke špičce obdobných zařízení ve střední Evropě. Navíc se ve vzdálenosti 4 kilometrů nachází lyžařské a sportovní středisko v Tatranské Lomnici, jehož rekonstrukce a dostavba je jedním ze zásadních projektů budoucího rozvoje regionu.

Po dokončení těchto projektů a výstavby apartmánového komplexu GOLFTATRY v roce 2008 výrazně vzroste úroveň poskytovaných rekreačních, turistických a ubytovacích služeb ve Vysokých Tatrách. Každý apartmán v projektu GOLFTATRY je umístěný v pěší dostupnosti profesionálního 27-jamkového hřiště Black Stork ( Černý ) ve Velké Lomnici. Golfový areál se rozprostírá na ploše 150 hektarů. Disponuje jedním z největších krytých Driving Range ve střední Evropě. Svojí délkou 350 metrů uspokojí i ty nejnáročnější hráče.

Projektem GOLFTATRY se tak výrazně zvyšuje úroveň nabídky na dostupné rekreační bydlení.

Výběr článků

Načítám