Hlavní obsah

Neměňte svoji starou za novou

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Věděli jste, že kvůli novému způsobu příjmu televizního vysílání DBVT-2 nemusíte měnit svou starou televizi za novou? Vyřešte to jednoduše chytrým přijímačem. Pokud totiž „zaspíte“ přechod na DBVT-2, uvidíte jen zrnění.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Ilustrační fotografie

Článek

Začněme dobrou zprávou. Změna proběhne až v únoru 2021, času je tedy dost. Nenechávejte ale řešení na poslední chvíli, porovnejte si možnosti již dnes. V jednoduchém srovnání zjistíte, že chytrý set-top-box je proti nové televizi levnější a má tunu výhod.

Za novou televizi utratíte tisíce a při nákupu se možná neshodnete se svou drahou polovičkou či dětmi. Jednodušší a levnější řešení je chytrý set-top-box O2 TV. Za 1 999 korun dostanete krásnou designovou krabičku, se kterou můžete sledovat až 174 stanic. Najdete tam filmy, seriály nebo živé přenosy.

Pokud hodně cestujete, můžete se díky O2 Videotéce podívat ve svém mobilu, počítači či tabletu na oblíbené filmy a seriály i v zahraničí. Pro sportovní fanoušky je tady pak O2 TV Sport, na které najdete přenosy ze zápasů těch nejatraktivnějších sportovních utkání od české fotbalové i hokejové ligy přes Ligu mistrů až po tenis.

Tato trendy věcička toho ale umí daleko víc. Tak se rozhodněte dobře a hlavně včas!

Výběr článků

Načítám