Hlavní obsah

Náš tip: Kosmetika z ACAI a ČERVENÉHO VÍNA

Novinky, Cosmetics ATOK International s. r. o.

Buďte krásná s kosmetikou acai-červené víno. Vyzkoušejte účinky nejsilnějších přírodních antioxidantů a zpomalte stárnutí. Novinková kosmetická řada ACAI-ČERVENÉ VÍNO Original ATOK vnáší čerstvý vítr do nabídky přírodních anti-age produktů podporujících omlazení pokožky. Nabízí jednu z vůbec nejsilnějších kombinací ovocných antioxidantů.

Článek

Hlavní bioaktivní složkou této řady je extrakt z brazilského ovoce ACAI. Tyto malé borůvce podobné plody v sobě skrývají doslova explozi účinných látek! Nejen, že obsahem antioxidantů vysoce převyšují ostatní ovoce, ale jsou i bohatým zdrojem všech omega mastných kyselin (3–6–9), beta-karotenu, vitaminů řady B, minerálů a stopových prvků. Účinky ACAI výrazně podporuje právě  kombinace s extraktem ČERVENÉHO VÍNA. Díky vysokému obsahu polyfenolů, jedinečných přírodních antioxidantů, tento extrakt efektivně spolupůsobí při redukci vrásek a pomáhá udržovat pevnost a pružnost pokožky. Obsažené ovocné kyseliny se také intenzivně podílejí na regeneraci a hydrataci pleti.

Preparáty ACAI-ČERVENÉ VÍNO jsou vhodné pro všechny typy pleti, ale zvláště viditelnou vzpruhou jsou pro pokožku unavenou, ochablou a stárnoucí. Dopřejte si pravidelnou péči s vyživujícím krémem acai-červené víno a na vlastní kůži se přesvědčte o jeho vyživujícím a tonizujícím působení. Po pravidelném používání krému bude vaše pokožka příjemně prokrvená, vypnutá a rozjasněná. Krém výborně doplňuje pleťová voda acai-červené víno s lehce stahujícím a osvěžujícím účinkem. K revitalizaci pokožky, stažení pórů, redukci kožního mazu, očistě a rozjasnění pleti je vhodná pudrová maska acai-červené víno.

V péči o tělo se zase dobře uplatní pudrový zábal acai-červené víno. Kromě oživění a vypnutí pokožky podporuje také redukční a formovací programy. Je suchou alternativou vinných koupelí. K denní péči se uplatní tělové mléko acai-červené víno, které vyrovnává strukturu a defekty pokožky a pomáhá při celulitidě.

Součástí této řady je také sprchový peeling acai-aloe vera a acai jako potravinový doplněk.

Více informací, včetně možnosti nákupu, získáte na www.kosmetika-atok.cz

Výběr článků

Načítám