Hlavní obsah

Nákupní chování Čechů se mění, lidé při nákupech víc využívají Plnou Peněženku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Způsobů, jak při nákupech ušetřit, jsou desítky, jen Plná Peněženka ale zajistí přímé slevy, z nákupu vrátí část peněz zpět, a ještě nabízí každý týden recenze produktů a možnost vyhrát zajímavé ceny. A to není vše, peníze je možné získat i bez nákupu.

Foto: Plná peněženka

Lidé za své nákupy stále častěji získávají peníze od Plné Peněženky

Článek

Plnou Peněženku většina lidí zná. Ať už díky své osobní zkušenosti, od známých, z billboardů, televizních či rozhlasových reklam nebo ze sítí. Stále jsou ale lidé, kteří služby Plné Peněženky nevyužili. A právě to se nyní výrazně mění. Vždyť třeba při nákupech vánočních dárků je možné získat stokoruny, ale i několik tisícovek zpátky.

Kde se berou peníze, které Plná Peněženka rozdává?

Plná Peněženka sdružuje na jednom místě víc než 750 e-shopů. Mezi nimi např. Datart, Dr. Max, Deichmann, Booking nebo oblíbený čínský Aliexpress. Plná Peněženka těmto e-shopům zajišťuje propagaci a zvyšuje tak dosah jejich komunikace. Za tuto službu získává Peněženka od e-shopů peníze, které pak rozděluje mezi uživatele. Lidé takto získají víc než 50 % všech peněz.

Kolik peněz lidé díky Plné Peněžence získají?

Průměrná měsíční výplata jednoho uživatele je 453 korun. Vyplatila ale i částky přesahující 100 tisíc korun. Největší výplata jedinému uživateli činila úctyhodných 251 127 korun. Někdo si nechává peníze vyplácet každý měsíc, jiný šetří a pak si za nastřádanou částku dopřeje třeba dovolenou.

4,8 z 5. Tak hodnotí Plnou Peněženku ti, kteří ji používají

Plnou Peněženku v Česku a na Slovensku využívá už téměř 700 tisíc lidí. Plná Peněženka vrací lidem peníze z nákupů od roku 2012. Od té doby uteklo hodně vody a Peněženka připsala uživatelům na jejich účty už 138 000 000 korun. Spolehlivost služby dokládá i hodnocení uživatelů na Facebooku, kde lidé hodnotí Plnou Peněženku známkou 4,8 z 5.

Foto: Plná peněženka

Peníze, dárky, soutěže a mnohem víc

Mimo peněz z nákupů je připravena v průběhu roku řada akcí, které baví a dělají radost. Vedle pravidelných týdenních soutěží jsou to několikrát do roka větší akce. Například sportovní tipovačky, kolotoč štěstí nebo třeba získávání peněz za aktivitu. V minulém roce si uživatelé mohli napsat o dárky k Vánocům, a proč si je zaslouží. Plná Peněženka dárky nakoupila, zabalila a pod vánoční stromeček skutečně doručila. Jedna z takových akcí pro registrované uživatele startuje už 1. září.

Jak začít

Jak už bylo uvedeno, vše platí zapojené e-shopy. Pro uživatele je tak služba zcela zdarma a začít je vskutku jednoduché. Na www.PlnaPenezenka.cz stačí zadat e-mail a registrovat se. Registraci jednoduše potvrdíte ve své e-mailové schránce a pak si můžete vybrat některou z desítek slevových akcí nebo přímo některý z e-shopů. Tam pak výhodně nakoupit tak, jak jste zvyklí, a sledovat, jak vám přibývají korunky.

Schválně, kolik peněz z nákupů získáte zpět právě Vy?

Výběr článků

Načítám