Hlavní obsah

Nadupaný 5G telefon Xiaomi teď O2 získáte se slevou

Až do 7. prosince můžete u O2 využít Xiaomi Days a získat tak jeden ze čtyř telefonů značky Xiaomi se slevou 1080 korun. Kromě toho dostanete ještě voucher na příslušenství v hodnotě 1000 korun.

Foto: O2

Až do 7. prosince si u O2 můžete pořídit 5G telefon Xiaomi se slevou

Článek

Se slevou si pořiďte třeba špičkový model Xiaomi MI 10T Pro 5G. K jeho hlavním lákadlům patří soustava fotoaparátů v čele s 108Mpx snímačem. Potěší vás  vysoká kapacita baterie a rychlé 33W nabíjení. Telefon vás s výše uvedenou slevou vyjde měsíčně na 200 korun. S tisícikorunovou slevou je pro vás připravený i model Xiaomi MI 10T 5G.

Zkuste i nadupaný model Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Telefon disponuje FHD+ displejem (6.67"), osmijádrovým procesorem, čtyřmi zadními a jedním předním fotoaparátem s 16 Mpx. Se slevou na splátky je k mání za 180 korun měsíčně. Vice informací o modelech v rámci Xiaomi Days získáte zde.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Kde si můžete vyzkoušet 5G? 

Vybrané telefony si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistíte v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně.

Nadupaný 5G telefon Xiaomi teď O2 získáte se slevouVideo: O2 Czech Republic a.s.

Dopravu máte zdarma 

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů vám přinášíme řadu výhod. Telefony a další zařízení je k pořízení v naší kamenné prodejně nebo v novém e-shopu. Navíc si sami vyberete, jak svůj nákup dokončíte - doručením kurýrem až domů, rezervací nebo doručením na jednu z více než 150 O2 Prodejen. Ve všech případech získáváte dopravu zdarma.

Prodejny zůstávají otevřené 

Při pořízení na prodejně vám naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon vám zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu.

Telefony si zároveň u O2 pojistíte, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Výběr článků

Načítám