Hlavní obsah

Mít super letní prázdniny a zlepšit se po nich ve škole. Nevylučuje se to? Ne na táborovém ScioCAMPU

Prázdniny. Dva měsíce volna. Holky i kluci zapomenou na školu, povinnosti, učení, užívají si léta a bezstarostnosti. Nebylo by však dobré nenásilně, zábavnou formou vměstnat do prázdnin něco, co dětem přijde vhod v září? Něco, co jim pomůže ve škole?

ScioCAMP

Článek

Snad každý byl někdy na táboře, ty zkrátka patří k dětství. Odvážíme si z nich přátelství, první lásky i modřiny, kila špinavého prádla a hlavně krásné zážitky.

Můžeme si však odvést mnohem víc. Existuje tábor, na kterém děti také opékají špekáčky, zpívají u ohně, sportují a hrají hry, ale mimo to je zde kladen velký důraz na jejich osobní rozvoj. Formou zážitkové pedagogiky, prostřednictvím přátelských lidí zde poznávají metody a techniky, jak se učit. A hlavně naučit.

Nebo zde mohou poznat různé postupy, jež jim pomohou s efektivním osvojením cizího jazyka, který budou jednou potřebovat. Místem, kde se skloubí výše popsané, je táborový ScioCAMP. Osmidenní letní tábor s přidanou hodnotou, v Čechách i na Moravě.

Pro rodiče, kteří chtějí tuto zkušenost dopřát svým dětem v letošním školním roce, existuje v květnu na Sázavě čtyřdenní zkrácená varianta - pobytový ScioCAMP Jak na učení. Na jakou adresu budou dětem na ScioCAMPy chodit dopisy a všechny potřebné informace, najdete na www.sciocamp.cz.

Výběr článků

Načítám