Hlavní obsah

Mercedesy se prý pořizují jako symbol luxusu, ale...

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

… fakt je, že jejich majitelé na nich nejvíce oceňují bezpečnost a spolehlivost. Letošním rokem zahajuje společnost Mercedes-Benz Česká republika dlouhodobou kampaň, která se zaměří na nejčastější mýty a předsudky o značce.

Článek

Mercedes jako symbol luxusu platí i v České republice, ale tato automobilová ikona se u nás bohužel potýká i s jistými negativními vlivy, které značce s postupem let přináší komplikace v podobě nejrůznějších klišé a mýtů. Není to krátký seznam, všem mýtům a předsudkům však hodláme věnovat stejnou pozornost.

Začátkem května byl spuštěn web www.mytyfakta.cz, kde každý mýtus dostane svůj prostor a pokusíme se jej vyvrátit.

Diskuse probíhá také na fanouškovských stránkách na facebooku. Nechceme vás ale přesvědčovat o tom, že vozy Mercedes-Benz jsou laciné. U každého modelu myslíme na precizní zpracování a využití těch nejlepších materiálů.

Díky nepřetržitým inovacím a investicím do nových technologií patří Mercedes-Benz k průkopníkům na poli bezpečnostních prvků. Náleží nám prvenství v invenci mnoha vynálezů, jako je třeba airbag nebo ABS.

Mercedes-Benz jako jediný automobilový výrobce nabízí systém preventivní ochrany cestujících PRE-SAFE®, který dokáže včas rozpoznat krizovou situaci a zajistit bezpečnost posádky vozu.

Výběr článků

Načítám