Hlavní obsah

Máte doma v létě horko? Problém může být ve střeše

Novinky, IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letních horkých dnech se nedá spát. Nepomáhají ani otevřená okna dokořán a stále máte pocit jako by bylo zapnuté topení. A nejste daleko od pravdy.

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Léto je v plném proudu, a horko je všude.

Článek

Střechy v letních měsících se rozpalují do opravdu vysokých teplot až 80 stupňů. Přes den se díky slunečnímu záření zahřejí a ve volné ploše pod střešní krytinou se tvoří stále vyšší teplota. Když jste přes den v práci, tak vám to ani nevadí, ale když navečer přijedete domů, teplota z rozpálených střech proudí právě dovnitř domu.

Známe elegantní řešení - systém MAGMARELAX®

Zateplení stropu je nejrychlejší, nejefektivnější a hlavně nejlevnější řešení zateplení, které v létě zamezí pronikání tepla dovnitř domu a ušetří ročně až 30 % vašich nákladů za vytápění.

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Zateplení půdy

Rozdíl teplot ve vašich místnostech ucítíte hned po zateplení stropu. Samotná izolace trvá zhruba 3 hodiny, probíhá bez hluku a bez nepořádku. Před dům přijede izolační vůz, který dopraví izolaci hadicí přímo do izolovaného prostoru.

Foto: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Izolační auto před domem

Izolaci je vhodné použít na starší domy nebo novostavby se sedlovou, pultovou nebo rovnou střechou, do prostorů mezi střešní krytinou a sádrokartonovou konstrukcí a na dřevostavby s dutými prostory.

Více na www.magmarelax.cz nebo na telefonu 800 100 533

Výběr článků

Načítám