Hlavní obsah

Levná půjčka na auto, která prověří stav vybraného vozu

Vadí vám neúměrně předražené úvěry prodejců aut? Děsí vás, že téměř polovina vozů v autobazarech má stočený tachometr? Využijte výhodnou AutoPůjčku od Equa bank, díky které si můžete nechat vybraný vůz bezplatně prověřit společností Cebia.

Levná půjčka na auto, která prověří stav vybraného vozu!

Článek

Mnoho kupujících každým rokem zaplatí za úvěr od prodejců ojetých aut zbytečně desítky tisíc korun navíc oproti běžným bankovním úvěrům. Přitom existují mnohem výhodnější řešení. Jedním z nich je finančně nenáročná AutoPůjčka od Equa bank.

Výhodou AutoPůjčky je, že ji zájemci získají bez akontace i jakýchkoliv poplatků a mohou si sami zvolit, kdy a kolik budou splácet. Bezplatné jsou i mimořádné splátky a předčasné splacení. Úroková sazba i RPSN je od 5,9 % p. a. a zůstává beze změny až do konce splácení půjčky.

Každý, kdo v Equa bank uzavře smlouvu o půjčce za účelem nákupu vozidla ve výši alespoň 50 000 korun, získá jako dárek 3 poukázky od společnosti Cebia na prověření vozidla. Zájemci tak bezplatně získají maximum důležitých informací o pořizovaném voze. Dozví se servisní historii, záznamy stavu tachometru, rok výroby, i informaci, zda dané vozidlo není svázané s leasingem či zda nebylo odcizeno.

Více informací na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám