Hlavní obsah

LEGO® pohádky, jak si je pře(d)stavíte

Novinky, Lego Trading s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K Vánocům patří neodmyslitelně pohádky. Že už všechny znáte nazpaměť? I ty nejznámější pohádkové příběhy, jako jsou vyprávění O Červené karkulce a O perníkové chaloupce, mohou s trochou fantazie a kostek LEGO® ožít v každé domácnosti ve zcela nové podobě a s nečekanými zvraty!

Foto: Lego Trading s.r.o.

LEGO® pohádky, jak si je pře(d)stavíte

Článek

Stavebnice LEGO® jsou stálicí ve výčtu dětských přání v dopisech pro Ježíška, ale málokoho je napadne spojit s další nezbytnou ingrediencí Vánoc – s pohádkami! Stavění přitom rozhodně nekončí ve chvíli, kdy před vámi stojí model k nerozeznání od obrázku na krabici. Inspiraci k dalšímu kreativnímu hraní najdete v oblíbených pohádkách nebo na www.lego.cz/pohadky. Napadá vás při sledování kouzelných příběhů, jak byste upravili děj nebo okořenili příběh? Popusťte uzdu fantazie a letos si oblíbené pohádky přehrajte v reálném světě z kostiček LEGO. Síla hry se stavebnicemi LEGO spočívá nejen ve spojování kostiček, ale také ve spojování celé rodiny během stavění, přizvěte proto k vánočnímu stavění všechny její členy.

Foto: Lego Trading s.r.o.

Pohádka z kostek LEGO®

Postavte si vlastní pohádku z kostek LEGO® a vyhrajte

Vdechněte život svým fantaziím a přiveďte je do reálného světa prostřednictvím kostek LEGO®. Své nápady sdílejte od 30. 11. do 31. 12. na facebookovém profilu LEGO Czech Republic. Ty nejoriginálnější návrhy odměníme stavebnicemi LEGO pro ještě více společného stavění a zábavy.

Tip na ten pravý vánoční dárek:

Jak najít perfektní stavebnici LEGO přímo pro vaše dítě? Navštivte stránky www.LEGO.cz, kde najdete manuál, který vám pomůže vybrat pod stromeček přesně to, po čem vaši stavitelé touží.

Výběr článků

Načítám