Hlavní obsah

Kvalitní mobil nemusí být drahý. Xiaomi vám k němu přidá i robotický vysavač zdarma

Novinky, Xiaomi agency s.r.o.

Na trh míří nová řada telefonů Xiaomi 11T. Nabízí extrémně rychlé nabíjení z nuly na 100 % za 20 minut, kvalitní sadu objektivů pro natáčení videa i fotografování, velký displej pro nejlepší filmové zážitky a výkonný procesor na hraní i na práci. To jsou telefony Xiaomi 11T a 11T Pro, ke kterým dostanete robotický vysavač Mi Vacuum Essential zdarma.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.

Nové telefony Xiaomi 11T Pro a Xiaomi 11T

Článek

Uživatelské nároky na mobilní telefon se neustále zvyšují. Většina z nás potřebuje, aby přístroj zůstal nabitý celý den, a přitom jej používáme doslova každou minutu. Je jen nemnoho mobilů na trhu, které podobnou zátěž bez problémů zvládnou. Nově mezi ně patří dvojice telefonů řady Xiaomi 11T.

Robotický vysavač zdarma

V rámci časově omezené akce od 5.10. do 17.10. získá každý zákazník k jakémukoliv modelu Xiaomi 11T nebo Xiaomi 11T pro robotický vysavač Mi Vacuum Essential zcela zdarma.

Není v tom žádný háček, musíte být jen dostatečně rychlí, protože akce platí pouze do vyprodání zásob. Nejlevnější model Xiaomi 11T se 128GB pamětí stojí pouhých 12 999 Kč a i k němu pochopitelně dostanete robotický vysavač zdarma. Nabídku najdete na oficiálním e-shopu společnosti Xiaomicesko.cz

Foto: Xiaomi agency s.r.o.

Nové telefony Xiaomi 11T Pro a Xiaomi 11T

Model Xiaomi 11T Pro s 128GB pamětí získáte i s vysavačem zdarma za 15 999 Kč. Oba modely si můžete pořídit hned ve třech stylových barvách: Meteorite Gray (šedá), Moonlight White (bílá) a Celestial Blue (modrá). V prodeji je i verze s 256GB pamětí.

Profesionální kamera nabitá za 20 minut

Vlajková loď Xiaomi 11T Pro kromě velkokapacitní 5 000mAh baterie nabízí i extrémně rychlé 120W nabíjení. Pouhých pět minut stačí na dobití 42 % z celkové kapacity a za 20 minut je pak baterie zcela nabitá. Toto řešení zatím nemá na trhu konkurenci.

Levnější model Xiaomi 11T disponuje stejným akumulátorem, který dokáže plně nabít stále impozantní rychlostí 67W nabíječky za pouhých 36 minut.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.

Nové telefony Xiaomi 11T Pro a Xiaomi 11T

Oba modely nabízí nekompromisní sadu fotoaparátů (108 Mpx) pro snímání za všech světelných podmínek, špičkový AMOLED displej (6,67 palců, 120 Hz), který v kombinaci s dvojící reproduktorů vykouzlí miniaturní, ale výkonné kapesní kino pro film jakéhokoliv žánru.

O ten nejvyšší výkon se u Xiaomi 11T Pro stará mobilní procesor Qualcomm Snapdragon 888. Spolu s ním získal přístroj i řadu funkcí spojených s umělou inteligencí (AI). Bez potřeby instalovat jakékoliv dodatečné aplikace umí telefon vytvářet filmové scény jako vystřižené z Matrixu a dalších akčních filmů. Funkce Magic Zoom například vytvoří efekt, kdy hlavní hrdinka nebo hrdina zůstávají nehnutě stát, zatímco pozadí za nimi se dramaticky přibližuje.

Foto: Xiaomi agency s.r.o.

Nové telefony Xiaomi 11T Pro a Xiaomi 11T

Chytré telefony Xiaomi, ale i třeba populární elektrické koloběžky Mi Electric Scooter nebo zařízení pro chytrou domácnost koupíte na oficiálním e-shopu společnosti Xiaom.

Na trh míří řada populárních mobilů Xiaomi 11TVideo: Xiaomi agency s.r.o.

Výběr článků

Načítám