Hlavní obsah

Kontrolní hlášení od Ježek software bez práce navíc

Komerční článek

Zbavit uživatele všeho, co za ně může udělat program. To je dlouholeté krédo předního producenta ekonomických systémů DUEL a STEREO. Ve stejném duchu tým Tomáše Ježka přistupuje i ke změnám, které nastanou po prvním lednu 2016.

Ing. Tomáš Ježek, zakladatel Ježek software s.r.o.

Článek

Nástup nového roku bývá z důvodů překotných změn legislativy sledován podnikateli a živnostníky pravidelně s obavami. Existuje letos možnost, jak se tomuto stresu vyhnout?

„Ano. Kontrolní hlášení DPH se nám podařilo zapracovat do programů DUEL a STEREO tak, že uživateli nepřidáme žádnou práci navíc. Bude stačit jen včas vytvořit požadovaný soubor a ten elektronicky odeslat na portál správce daně,“ říká Tomáš Ježek, ředitel předního českého výrobce účetních programů Ježek software, a pokračuje: „Nové verze programů pravidelně přinášejí, kromě nutných legislativních změn, také desítky dalších novinek, které rozšiřují možnosti jejich využití. Velký důraz vždy klademe na přehlednost a uživatelskou nenáročnost.“

„Navíc pokud si zákazník zakoupí naše programy ještě letos, novou verzi pro rok 2016 se všemi změnami a novinkami od nás dostane automaticky a zdarma,“ doplňuje Ježek.

Výběr článků

Načítám