Hlavní obsah

Když se řekne Renesance. Proměňte pohádku v realitu, a to bez kompromisů

Novinky, Mexx Reality

Bylo nebylo, dávno tomu - dávno? Nedávno! Rozhodl se Honza splnit velký sen své milované Kateřině. Měli už po svatbě, čekali robátko, s penězi dobře hospodařili, byli šťastni. Jen jednu věc stále nemohli najít... I takto bychom mohli začít psát článek na téma: Jak dnes najít bydlení podle našich představ.

Článek

Opravdu  není lehké si v nepřeberném množství nabídek novostaveb vybrat bydlení podle svých snů. A třeba i těch, které nám vydržely z dětství až do dnes. "I takto přemýšlíme v našem oddělení novostaveb a proto jsme opravdu rádi, že právě my Vám můžeme nabídnout realitu, která zní jako pohádka..." Usmívá se Marek Makový, ředitel developerského oddělení společnosti MEXX Reality.

Představte si klidnou okrajovou část Prahy s dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností v jejímž okolí se to jen zelená. Takové Koloděje. Místo, kde už Karel IV. koupil tehdejší tvrz pro svého bratra. Tvrz na jejímž místě Lichtenštejnové nechali vystavět barokní zámek, který následně sloužil jako dočasné sídlo T.G.Masaryka a dnes slouží naší vládě jako místo setkání. Koloděje tedy mají svou historii, která dodává místu příslušnou atmosféru. A právě v blízkosti kolodějského zámečku, v původní zástavbě najdeme dva domy k prodeji. Prošly  kompletní rekonstrukcí s použitím nejmodernějších materiálů a technologií, a přitom jim byl ponechán původní vzhled, společně s charakteristickými prvky. Renesance, tak byl pojmenován dvoupodlažní rodinný dům, ve kterém byly ponechány krásné zrcadlové klenby, stejně jako valené a lunetové, což domu dodává jedinečné kouzlo společně s původními širokými zdmi. Druhým domem je Královská sýpka, loftově řešený dvoupodlažní rodinný dům ve stylu high-tech, jež dokládá osobitý design jako hliníková okna a dvě lodžie nabízející překrásný výhled a prosvětlení místností.

Po poetickém popsání nemovitostí připomeneme i praktickou stránku bydlení v Kolodějích. Skutečnosti, které nás upozorňují na to, že v místě se nachází základní škola, školka, obchod i lékař. Pro aktivní chvíle odpočinku velké sportoviště a množství cyklostezek. V neposlední řadě pak skvělá dopravní dostupnost.

A tak se Honza s Kateřinou zabydleli a pokud nezemřeli, bydlí zde dodnes...

Výběr článků

Načítám