Hlavní obsah

Jsou české domácnosti připraveny na budoucí pohromy?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina z nás se v životě setkala s někým, komu se podařilo vytopit sebe nebo své sousedy, byl vykraden nebo dokonce vyhořel. Prostě občas „Stane se“. Finanční následky bývají často drastické. Je možné domácnost před řáděním živlů ochránit?

MAXIMA pojišťovna, a.s.

Článek

Je bohužel smutnou pravdou, že před údery matičky přírody nebo zlodějů stoprocentní ochrana neexistuje. I když se výdaje na zabezpečení a kamerové systémy neustále zvyšují, bývají různí kriminálníci čím dál tím víc otrlejší a drzejší. Roste i počet přírodních katastrof, které české domácnosti v posledních letech postihují. A to se nejedná pouze o známé povodně, vichřice či krupobití.

Všemožným rizikům se jednoduše vyhnout nelze, je proto důležité aspoň eliminovat negativní finanční následky s nimi spojené. V České republice k tomu občané stále častěji využívají pojištění domácnosti s připojištěním odpovědnosti za způsobenou škodu. Tím pokryjí nejen škody, které jim někdo nebo něco způsobí, ale ochrání se i před důsledky nehod, které sami zapříčiní.

Za několik stokorun ročně si pojištěním koupíte „klid“. Navíc MAXIMA pojišťovna právě teď nabízí 20 % slevu při online sjednání a dalších 5 % při zaplacení pojistného najednou na celý rok. Sleva je časově omezena, využijte jí proto právě teď.

Výběr článků

Načítám