Hlavní obsah

Jednoduše se zapoj do Pražského voucheru a nastartuj své podnikání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl spuštěn projekt Magistrátu hl. m. Prahy na rozvoj podnikání. Je připraven široký okruh služeb, které umožní podpořit podnikatelské aktivity. V nabídce je celkem 5 typů voucherů, které umožní vašemu podnikání dotknout se hvězd.

Pražský voucher

Článek

Jedinečná podpora

Podpora PRAŽSKÉHO VOUCHERU, tedy celkem 480 000 000 korun, směřuje zejména do oblastí, které řada začínajících podnikatelů podceňuje a opomíjí je. Neuvědomují si, že rozhodujícími faktory rozvoje a úspěchu podniku jsou inovační aktivity, propagace v moderním střihu, rozvoj zkušeností, získání zahraničního know-how a investorů či účast na zahraničních veletrzích. Podpora do uvedených oblastí je velkorysá, a to ve výši až 85 % předloženého rozpočtu projektu.

Foto: Hlavní město Praha

základem je neváhat

 Pražský voucher je příběh se šťastným koncem

Někdo si může myslet, že oblasti podpory byly vybrány náhodně, ale opak je pravdou. Celá vize je promyšlená a postavená na pěti základech. Voucher na inovační projekty umožní vytvořit produkt ve spolupráci s výzkumnou organizací. Kreativní služby zajistí jeho tvář. Voucher na koučing a mentoring umožní rozvinout zkušenosti týmu firmy. Aby se produkt dostal na zahraniční trhy, je potřeba získat zahraniční investory a dále produkt inovovat. Nakonec je vhodné ho ukázat na na populárním světovém veletrhu. Pražský voucher tedy v sobě skrývá příběh – příběh se šťastným koncem.

Foto: Hlavní město Praha

podpora

Výběr článků

Načítám