Hlavní obsah

Jak investovat do nemovitostí i s malými částkami

Novinky, RONDA INVEST

Ceny bytů, domů i stavebních pozemků v době pandemie stoupaly stejně jako zájem o poskytnutí hypotéky. Nic se na tom nemění ani s ústupem pandemie. Jistotu, kterou přináší vlastní bydlení, si uvědomuje čím dál více lidí.

Foto: unsplash.com

Není nutné nemovitost vlastnit a zadlužit se hypotékou

Článek

Důležitou roli zde sehrály obavy z budoucnosti, kdy lidé v nejistých dobách zcela přirozeně investují své peníze do aktiv, na která si mohou sáhnout a která jim nikdo nevezme. Nemovitosti jsou v tomto ohledu vnímány jako jistota.

Kdo si tedy pořídil investiční byt určený k pronájmu, může se těšit z výnosů z pronájmu. Ale ani drobní investoři, kteří by chtěli investovat jen malou částku, nemusí zoufat. I oni totiž mohou profitovat z výhod, které nemovitosti přináší a nemusí přitom řešit závazky a administrativu spojenou s jejich vlastnictvím. Příkladem takové investice jsou investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi, které nabízí společnost RONDA INVEST.

Foto: unsplash.com

Investování si můžete vyzkoušet už od tisícovky

Investování je nástrojem, který přináší možnost peníze efektivně ochránit před inflací 

Pakliže se rozhodnete investovat, myslete na to, že nevadí investovat malé částky, ale důležité je investovat pravidelně. I s malými částkami se po letech můžete dostat k zajímavé celkové částce „Představte si situaci, kdy budete investovat každý měsíc malou částku – například tři tisíce korun do investice s čistým výnosem 6 % p.a. Za 20 let se dostanete na částku bezmála 1,4 milionu korun. Příklad pro srovnání – když budete stejnou částku (3000 korun) spořit do šuplíku, po 20 letech se dostanete k 720 tisícům korun, tedy pouze na polovinu toho, co byste mohli získat s dobře investovanými penězi,“ vysvětluje Petr Golka.

Jak to funguje?

Společnost RONDA INVEST všechny úvěry nejprve zafinancuje, a teprve až po ověření platební morálky dlužníků je nabízí investorům k investování. Každý úvěr nabízený k investování je zajištěn likvidní nemovitostí v Praze, jejím okolí nebo v krajských městech.

Riziko snižuje také postup, jak RONDA INVEST projekty, které dá k dispozici investorům, vybírá. Úvěrovaným firmám sama půjčuje, takže si je i řádně prověřuje. „Nejdříve poskytneme úvěr v plné výši, a až po prokázání bezproblémového splácení ho následně zpřístupňujeme investorům na našich internetových stránkách. Investování si můžete vyzkoušet už od tisícovky a vše potřebné můžete jednoduše zařídit online z Vašeho domova.

Výběr článků

Načítám