Hlavní obsah

Jak efektivně regulovat sluneční paprsky a spotřebu energie? Zvolte venkovní žaluzie nebo rolety

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Nejen v létě, ale i na jaře slunce vydatně vyhřívá interiéry bytů či kanceláří. Sluneční paprsky nám však mohou často znepříjemňovat život. Kromě toho, že interiér výrazně ohřívají, oslňují nás také při práci. Jak tomu zabránit a navíc ušetřit?

Kvalitní žaluzie a rolety Lomax

Článek

Jako nejefektivnější varianta se ukazují systémy, které jsou instalovány vně domu, protože eliminují působení slunce už před vstupem do objektu.

Mezi oblíbené a účinné stínící prvky patří venkovní žaluzie. Ty umožňují regulovat přirozené osvětlení, pomáhají zajistit příjemné klima a zabránit pohledu zvenčí. Venkovní žaluzie Lomax rovněž disponují pohony, komfortním dálkovým ovládáním a čidly reagujícími na slunce a povětrnostní podmínky, čímž pomáhají snižovat náklady na chlazení i vytápění budovy. Díky čidlu jsou žaluzie navíc chráněny před poškozením. Fouká- li silný vítr, žaluzie se sama automaticky zatáhne.

Vzhledem k tomu, že okna patří z hlediska tepelných ztrát mezi nejcitlivější části celé stavby, instalací předokenních rolet Lomax můžeme výrazně snížit náklady za energie. Rolety přispívají také k odhlučnění místnosti a ochraně oken před větrem a bouří. Dopřejí Vám pocit absolutního soukromí a jsou rovněž účinnou překážkou pro zloděje. Velkým hitem se v současnosti stala instalace rolet s elektrickým pohonem a jejich napojení na centrální systém s možností nastavení automatického vytažení a spouštění rolet.

Vyzkoušejte předokenní rolety nebo žaluzie LOMAX. Stačí oslovit některého z autorizovaných prodejců, jejichž mapu i veškeré kontakty najdete na webových stránkách www.lomax.cz.

Výběr článků

Načítám