Hlavní obsah

Jak dopadly letošní testy letních pneumatik?

Novinky, www.NejlevnejsiPNEU.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro již pomalu klepe na dveře a koncem března nastává každý rok ten správný čas pro výměnu zimních pneumatik za letní. Jakou pneumatiku si na Váš vůz vybrat s ohledem na kvalitu a cenu? Zákazníkovi nejlépe napoví renomované testy předních evropských autoklubů, které se každoročně zabývají detailním testováním nejoblíbenějších letních pneumatik.

www.NejlevnejsiPNEU.cz

Článek

V náročných a nezávislých testech německých autoklubů ADAC a ACE (Auto club Europe) získaly letní  prémiové pneumatiky Vredestein Sportrac 5 a Vredestein Ultrac Vorti ocenění jako „velmi doporučované“ a „velmi kvalitní“. Tím pádem byly právem označeny mezi vítězi těchto testů.  Opět mezi vítězi se pneumatiky Vredestein umístili i v testu německého motoristického časopisu Autobild, který potvrdil, že velkou výhodou prémiových pneumatik Vredestein je zároveň kromě kvality i výrazně nižší cena oproti srovnatelným prémiovým produktům. A řekněme si upřímně, kdo by chtěl připlácet zbytečné částky za předražené zboží naprosto srovnatelné kvality!?

Novinka roku 2013- Vredestein Ultrac Vorti

Tou nejlepší informací však zůstává, že výhradním dovozcem holandských pneumatik Vredestein je www.NejlevnejsiPNEU.cz, který je s 1.000.000 spokojených zákazníků největším prodejcem v ČR a SR, navíc nabízí nepřekonatelné služby.

Exkluzivně jako u jediného prodejce na trhu, ke každému nákupu pneumatik získáváte jejich pojištění AXA ASSISTANCE v hodnotě 1 500 Kč zdarma. To Vám garantuje, že se o pneumatiky postarají, i když je propíchnete, nebo prorazíte. A že to se na věčně mizerných českých silnicích nestává až tak zřídka - v České i Slovenské republice Vám AXA ASSISTANCE pneupojištění zdarma zajistí asistenční službu a následnou opravu nebo úplnou výměnu za novou pneumatiku, vy se nemusíte o nic starat, ani nic platit.

www.NejlevnejsiPNEU.cz nabízí zákazníkovi  vždy pouze pneumatiky prvotřídní jakosti. Díky současné situaci na trhu si je třeba dávat pozor na pneumatiky staršího data výroby, které již ztrácí své nejlepší vlastnosti. Na www.NejlevnejsiPNEU.cz mají nabízené pneumatiky uváděný datum výroby v detailu pneu a jedná se tak o nákup se zárukou kvality. Proto si mohou dovolit na pneumatiky nabízet neomezenou doživotní záruku, kdy jakoukoli Vaši reklamaci bez váhání vyřídí.

Novinka roku 2013- Vredestein Ultrac Vorti

Důležitá je i kvalitní a rychlá doprava. Díky jejich skladům se statisíci pneumatikami Vám to nejžádanější zboží doručí do 24 hodin od objednání, přes 300 tisíc pneumatik z jejich skladů Vám pak umí dodat do třetího dne. Za kolik? Zadarmo, ani za bleskovou dopravu u nich prostě neplatíte.

Jinými slovy, veškeré investice do nového obutí u nich končí nákupem pneumatik, a to za velmi dobré ceny. Jen na www.NejlevnejsiPneu.cz si můžete být jisti, že dostanete kvalitní zboží s doživotní zárukou, rychlou dopravu zdarma a pojištěním, které Vás zbaví starostí s defektem, nebo úplným proražením. Nepochybujte o tom, že tohle všechno za tak dobré ceny jako u nich jinde nedostanete.

Novinka roku 2013- Vredestein Ultrac Vorti

Jsou Vám k dispozici skrze web www.NejlevnejsiPneu.cz, na e-mailu: info@nejlevnejsipneu.cz nebo od 7 do 21 hodin ve všední dny na telefonu +420 245 009 925.

Výběr článků

Načítám